Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  ИК ШАМБАЛА  »  СВЕЩЕНИТЕ СИМВОЛИ НА ИЗГУБЕНИЯ КОНТИНЕНТ МУ - ДЖЕЙМС ЧЪРЧУЪРД, ШАМБАЛА

СВЕЩЕНИТЕ СИМВОЛИ НА ИЗГУБЕНИЯ КОНТИНЕНТ МУ - ДЖЕЙМС ЧЪРЧУЪРД, ШАМБАЛА

Назад към Други книги
Арт.№: 282 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Свещените символи на изгубения континент МУ - Джеймс Чърчуърд

ISBN: 9789543191079
Език: български
Корици: меки
Страници: 280

Това е още една книга от поредицата на Джеймс Чърчуърд. Тук той изследва произхода и значението на световните религиозни символи и се прави връзка с общия източник, а именно древния континент Му.
Прародината на човечеството е скрита точно в тази символика и се споделя от всички по-късни изчезнали и настоящи цивилизации.
Чърчуърд е посветил 50 години от живота си, за да търси доказателства за съществуването на Му. Според неговите изследване Му се е намирал в Тихия океан и е бил дом на много развита цивилизация.
Джеймс Чърчуърд се опитва да докаже, че тези символи показват на човечеството пътя на Великата Божествена любов, която изпълва цялата Вселена. Тяхното магическо послание носи радост и освобождение на човека.
Душата, която е достигнала до освобождението не се страхува. Книгите на Джеймс Чърчуърд могат да ви помогнат да достигнете до духовните познания и мъдростта на древната цивилизация от континента Му.

Коментари

Свързани продукти

СВЕЩЕНИТЕ СИМВОЛИ НА ИЗГУБЕНИЯ КОНТИНЕНТ МУ - ДЖЕЙМС ЧЪРЧУЪРД, ШАМБАЛА СВЕЩЕНИТЕ СИМВОЛИ НА ИЗГУБЕНИЯ КОНТИНЕНТ МУ - ДЖЕЙМС ЧЪРЧУЪРД, ШАМБАЛА
12.00 лв