Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  СВЕЩЕНАТА МАГИЯ НА АБРАМЕЛИН МАГА

СВЕЩЕНАТА МАГИЯ НА АБРАМЕЛИН МАГА

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 42857 Добави в любими
18.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Свещената магия на Абрамелин мага – Както е предадена на Авраам Евреина на неговия син Ламех

ІЅВN: 9546260134
Гoдинa нa издaвaнe: 2017
Eзиĸ: бългapcĸи
Kopици: меки
Cтpaници: 347

Когато Алистър Кроули създава своята Магическа система в края на миналия век, източникът към който се обръща е системата на Абрамелин от Египет. От там той е взаимствал концепциите за одежди, евокации, очистване и защита. Системата на Абрамелин Мага се е запазила до наши дни, благодарение на един уникален ръкопис, който бил намерен през 15-ти век в парижката библиотека Арсенала. След това ръкописа бил преведен на английски от един от основателите на Херметичния Орден на Златната Зора – Макгрегър Мадърс.

В настоящата книга са разгледани евокацията на добри и зли духове, подчиняването им на волята на магьосника, необходимите молитви и формули, избора на място и време за практическа работа, както и разнообразните качества, които трябва да притежава един магьосник. Дадени са специфични инструкции за създаване на илюзии, развиване на магически сили за ясновидство, черна магия, намиране на метали и съкровища, заставяне на другите да вършат определени неща, предпазване от зли магии, четене на мисли, лекуване на болести, левитация и др.

"Свещената магия на Абрамелин Мага" е автентичен средновековен магически курс и една от най-важните книги в историята на Окултизма.

Коментари

Свързани продукти

СВЕЩЕНАТА МАГИЯ НА АБРАМЕЛИН МАГА СВЕЩЕНАТА МАГИЯ НА АБРАМЕЛИН МАГА
18.00 лв