Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  СИЕЛА  »  СВЕТЛИНАТА, КОЯТО НЕ ВИЖДАМЕ - АНТЪНИ ДОЕР - СИЕЛА

СВЕТЛИНАТА, КОЯТО НЕ ВИЖДАМЕ - АНТЪНИ ДОЕР - СИЕЛА

Назад към Художествена литература
Арт.№: 45170 Добави в любими
16.90 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СВЕТЛИНАТА, КОЯТО НЕ ВИЖДАМЕ - АНТЪНИ ДОЕР - СИЕЛА

В романа се разказва за Мари-Лор, която живее с баща си в Париж. Когато е на шест години, момичето загубва зрението си. Местата, които е познавала, се превръщат в рисков лабиринт. Истинската опасност, обаче предстои. Започва войната с немците, които окупират Париж. Мари-Лор и баща й бягат при чичо й в Сен Мало. Борейки се с трудностите, младото момиче става агент на Съпротивата.
Вернер Пфениг израства в беден миньорски град заедно със своята сестра Юта. Един ден те намират старо радио, което заинтригува Пфениг. Седмица по-късно той може да го разглобява и сглобява със затворени очи. Радиото се превръща в страст за него и надежда, че един ден ще се избави от участта си да работи в мините. Този негов талант му помага да се запише в академията на Хитлерюгенд, но за негово съжаление, насилието и агресията се оказват част от обучението. Скоро след това той е изпратен на фронта, където неговата задача отново е свързана с радиото, а именно да засича радиопредаванията на Съпротивата.
Това свърза съдбите на Мари-Лор и Вернер. Войната е около тях, но друга тайна стои на пътя им - каква е тя, ще разберете от страниците на книгата.

Автор: Антъни Доер.
Година на издаване: 2015 година.
Издателство: Сиела.
Страници: 416.
Размери: 16.00 / 23.00 cm.
ISBN: 9789542816522.
Тегло: 0.648 kg.
Корица: Мека.

Коментари

Свързани продукти

СВЕТЛИНАТА, КОЯТО НЕ ВИЖДАМЕ - АНТЪНИ ДОЕР - СИЕЛА СВЕТЛИНАТА, КОЯТО НЕ ВИЖДАМЕ - АНТЪНИ ДОЕР - СИЕЛА
16.90 лв