Назад  |   Начало  »  Козметика  »  Козметика за тяло и баня  »  Сапуни  »  English Soap Company  »  САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ БЯЛ ЖАСМИН И САНДАЛОВО ДЪРВО 100 гр.

САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ БЯЛ ЖАСМИН И САНДАЛОВО ДЪРВО 100 гр.

Назад към
Арт.№: 103095 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ БЯЛ ЖАСМИН И САНДАЛОВО ДЪРВО 100 гр.

Компанията English soap Company е основана през 2004 г. от Боб и Джулиет. Те открили излезли от употреба калъпи за сапуни в работилница към фермата в Кент, която купили.
Вдъхновени от прекрасните дизайни на минала епоха, двамата се амбицирали да създадат луксозните сапуни, които помнели от детството си.
Отнело им години да усъвършенстват изкуството, включително и създаването на точните аромати. Накрая създали сапун, мек и кадифен като текстура, който овлажнява, а не изсушава кожата, ухаещ с дизайнерски парфюм до последно.
Сапуните на English Soap Company са от чисти растителни масла, глицерин и масло от карите от африканско дърво, което ги прави изключително хидратиращи и подхранващи кожата.
За да е сигурно, че сапунът е гладък и кадифен, се използва технологията на тройно пресоване и пресяване, което прави текстурата перфектна, преди да бъде пресована.
Парфюмните аромати са създадени в Англия от експерти - парфюмеристи и са специално разработени за English Soap Company. Всички сапуни са с висококачествени и дълготрайни парфюмни композиции, за да се насладите на прекрасното усещане до край.

Описание на продукта:

Мек приятен плодов аромат на праскови, кремообразен кокос и зелени смокини, смесени с мангов сок, червени горски плодове и сладък портокал. Сърцето е с ярък цветен аромат на океанска лилия, бял жасмин и виолетово листо подкрепено с базови нотки на кехлибар и мускус.

Сапун, богат на масло от шеа и етерични масла.

100% тройно - смлян растителен сапун.

Опаковка: 100 гр.

Производител: ENGLISH SOAP COMPANY, Англия.

Коментари

Свързани продукти

САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ БЯЛ ЖАСМИН И САНДАЛОВО ДЪРВО 100 гр. САПУН ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ БЯЛ ЖАСМИН И САНДАЛОВО ДЪРВО 100 гр.