Назад  |   Начало  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  САМОУВЕРЕНОСТ ЗА ЗЕМНИТЕ АНГЕЛИ - ДОРИЙН ВЪРЧУ

САМОУВЕРЕНОСТ ЗА ЗЕМНИТЕ АНГЕЛИ - ДОРИЙН ВЪРЧУ

Назад към
Арт.№: 18522 Добави в любими
13.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 9789546264603
Година на издаване: 2016
Език: български
Корици: меки
Страници: 248

"Има много объркване и недоразумения около думата „самоувереност“. Някои хора бъркат самоувереността с агресия. Не е чудно, че се страхуват да бъдат самоуверени! Затова е важно да се определят понятията, така че да има взаимно разбиране за какво става въпрос тук... В деня, в който вече нямате нужда от одобрението на другите е моментът, в който придобивате истинска свобода. Бъдете естествени с хората и те ще ви уважават повече... и най-важното вие ще уважавате себе си повече. Можете да намерите благодат и изцеление във всяка ситуация, включително и в тъжни и тревожни времена. По този начин вие вансяте повече лечебна и позитивна енергия в този свят. Вашата светлина ще заблести ярко, ако се изправите пред чувствата, които изпитвате“.

                                                                                                                                                         Дорийн Върчу

Авторката подробно обяснява какво точно е самоувереност и как се проявява тя. Разкрива начини за преодоляване на страха, как да се научите да установявате своите здравословни граници, като казвате „не“ и как да поискате от околните и Вселената това, което наистина желаете, независимо дали се отнася до личния или професионалния живот, или по отношение на духовната ви мисия като работници на светлината.

Дopийн Bъpчy e яcнoвидĸa и дoĸтop пo пcиxoлoгия. Tя имa ĸoнтaĸт c aнгeли и oпиcвa тoвa в cвoитe ceминapи и ĸниги. Изнacя лeĸции в мнoгo дъpжaви и yчacтвa пoпyляpни тeлeвизиoнни пpoгpaми, cpeд ĸoитo и шoyтo нa Oпpa Уинфpи.

Коментари

Свързани продукти

САМОУВЕРЕНОСТ ЗА ЗЕМНИТЕ АНГЕЛИ - ДОРИЙН ВЪРЧУ САМОУВЕРЕНОСТ ЗА ЗЕМНИТЕ АНГЕЛИ - ДОРИЙН ВЪРЧУ
13.00 лв