Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  РЪКОВОДСТВО ПО РЕЙКИ НА Д-Р ХАЯШИ, ФРАНК АРДЖАВА ПЕТЕР, ТАДАО ЯМАГУЧИ, ЧУДЖИРО ХАЯШИ

РЪКОВОДСТВО ПО РЕЙКИ НА Д-Р ХАЯШИ, ФРАНК АРДЖАВА ПЕТЕР, ТАДАО ЯМАГУЧИ, ЧУДЖИРО ХАЯШИ

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 1169 Добави в любими
10.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Ръководство по Рейки на д-р Хаяши – традиционни японски лечебни техники

ISBN: 9789546262554
Година на издаване: 2008
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 175

Това ръководство съдържа оригинални Рейки практики и позиции на ръцете при лечението на различни заболявания, които д-р Чуджиро Хаяши е преподавал на учениците си. Наученото е съхранено и предено от неговата ученичка Чьоко Ямагучи. Двамата с Тадао Ямагучи превеждат автентични обяснения и практики на д-р Хаяши. Допълват информацията с рисунки и снимки за отделните позиции и сформират едно прекрасно ръководство за всеки, който практикува тази универсална система за духовно развитие и лечение.

Е ръководството е описан метод за диагностициране и сканиране с ръце и е показан пълен лечебен план., съставен от д-р Хаяши, който се използва от практикуващите повече от 80 години.

Изучете тези ефективни и лесни за приложение техники за работа с Рейки енергията и постигнете лечебен благодат за вас, вашите приятели и близки.

Коментари

Свързани продукти

РЪКОВОДСТВО ПО РЕЙКИ НА Д-Р ХАЯШИ, ФРАНК АРДЖАВА ПЕТЕР, ТАДАО ЯМАГУЧИ, ЧУДЖИРО ХАЯШИ РЪКОВОДСТВО ПО РЕЙКИ НА Д-Р ХАЯШИ, ФРАНК АРДЖАВА ПЕТЕР, ТАДАО ЯМАГУЧИ, ЧУДЖИРО ХАЯШИ
10.00 лв