Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  РЪКОВОДСТВО ПО ИЗВИСЯВАНЕ - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН

РЪКОВОДСТВО ПО ИЗВИСЯВАНЕ - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 451 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Ръководство по извисяване - Как да постигнем извисяване в този живот – Джошуа Дейвид Стоун

ISBN: 954626220X
Година на издаване: 2006
Език: български
Корици: меки
Страници: 400

Книгата е насочена към всички хора, които искат да се запознаят и изучават задълбочено историята на духовността, но често времето не им достига. След дълбоки проучвания и контакти с доста извисени учители, авторът е създал това ръководство за самореализация. Книгата изследва големите световни религии, духовната психология и учения на Извисените Учители и Великите учители. Към това са добавени специфични практически уроци за процеса на самореализация. Ще намерите информация за космическата йерархия и Бог, шестото посвещение и извисяването, 12 техники, чрез които да изградите светлинното си тяло, 147 златни ключа, с които ще постигнете извисяване и други.

Джошуа Дейвид Стоун е лицензиран хипнотерапевт, притежава научна степен по трансперсонална психология. Практикува като детски и семеен психолог в Лос Анджелис, Калифорния. На духовно ниво е свързан с бог Майтрея и Мелхизедек. Благодарение на своите книги и практика, д-р Стоун е водеща фигура по отношение на извисяването.

Коментари

Свързани продукти

РЪКОВОДСТВО ПО ИЗВИСЯВАНЕ - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН РЪКОВОДСТВО ПО ИЗВИСЯВАНЕ - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН
15.00 лв