Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Tomil Herb  »  РОЗМАРИН табл. * 120 - ТОШКОВ

РОЗМАРИН табл. * 120 - ТОШКОВ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 95979 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

РОЗМАРИН табл. * 120  - ТОШКОВ

Как действа?
Розмаринът действа благоприятно на тонуса на жлъчния мехур и нормалното отделяне на жлъчка. Чрез биологично активните си съставки има и общоукрепващ ефект. Спомага за преодоляването на стресовите състояния.

ПОКАЗАНИЯ:
За лечение при остри и хронични възпаления на жлъчния мехур, придружени със спазми и болки; при остър и хроничен хепатит и омазняване на черния дроб, надуване и газове в червата, запек, нервен стомах, неврози и депресия.

Състав:
Съдържание в 1 табл.:

  • Инулин - 175 мг;
  • Розмарин (листа) - 325 мг.

Билката, която се използва в Розмарин е екологично чиста. Тя е подготвена за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори. Инулинът е пребиотик, който се получава от растението цикория и представлява диетични, разтворими фибри с много положителни ефекти върху здравето. С приемането на инулин се повишава усвояването на микроелементите - Ca, Mg, Fe и Zn; укрепва костно - ставния апарат; балансира киселинността в стомаха; повишава имунитета; подпомага развитието на полезните бактерии - Lactobacillus и Bifidus. В дебелото черво инулина продуцира бутирова киселина, която има антиканцерогенно действие.

Как и колко може да се приема?
Розмарин се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 1 до 2 таблетки. Благоприятното действие на Розмарин се проявява след 3 - та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 3-4 месеца).

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:
За деца: 3 пъти по 1 таблетка дневно.
За възрастни: 3 пъти по 2 таблетки дневно.

Има ли нежелателни и странични ефекти?
Розмарин няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Розмарин не може да се получи. Розмарин не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?
Розмарин може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Пективит С Актив", „Хепатостим".

Опаковка: 120 таблетки.

Производител: Томил Херб, България.

Коментари

Свързани продукти

РОЗМАРИН табл. * 120  - ТОШКОВ РОЗМАРИН табл. * 120 - ТОШКОВ