Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  ЕКО-ТЕХ  »  РОДОСОРБ ФАРЕР – 100 % ПРИРОДЕН ЗЕОЛИТ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА КЛИНОПТИЛОЛИТ 200 гр., ЕКО-ТЕХ

РОДОСОРБ ФАРЕР – 100 % ПРИРОДЕН ЗЕОЛИТ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА КЛИНОПТИЛОЛИТ 200 гр., ЕКО-ТЕХ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 1215 Добави в любими
5.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Родосорб Фарер - природен зеолит с високо съдържание на клиноптилолит - 200 грама
Активна хранителна биологична добавка - Природен дар от Родопите!

Rhodosorb – Farer е 100 % натурален Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Невероятен дар от Родопите! Едно от свойствата на минерала Клиноптилолит е да йонизира (променя структурата) на водата по напълно естествен начин.

Предназначение:
Редовният прием на вода, преструктурирана чрез Родосорб Фарер влияе благоприятно върху отделянето на токсините, храносмилането и нормализирането на минералния обмен в човешкия организъм, както и биохимичните показатели на кръвта, подпомага потентността, издържливостта и укрепва имунитета. Йонизираната (преструктурирана) вода е чудесно средство за изчистване на организма, неутралзиране на свободните радикали като регулира храносмилането и изхърляне на токсините. Източник е на нужните ни макро и микро елементи, съдейства за нормализиране на обмена на липидите, въглехидратите и белтъчините, понижава нивото на общия холестерол.

Препоръчителен прием:
Съдържанието на пакетчето се поставя в 10 л. вода (може да е изворна, слабоминерализирана или трапезна). Така престоява от 6 до 8 часа, след което водата се консумира редовно. Родосорб Фарер може да се ползва в рамките на не повече от 90 дни, като след това трябва да се подмени с нов.

Препоръчва се: За жени, мъже и деца над 10 години като средство за предотвратяване и профилактика на вирусни, онкологични, сърдечно-съдови, стомашно-чревни, костно-ставни заболявания, прочистване на организма, в това число и от радиоактивни елементи и тежки метали. Взаимодействие с лекарства: Добре се съчетава с всички лекарства, които се прилагат за лечение на посочените заболявания. 

Начин на съхранение: В оригинални опаковки, на защитено от светлина и сухо място, при температура до 30 градуса по Целзий.

Внимание! Да не се допуска превишен прием на препоръчаната доза. Не бива да се ползва като заместител на пълноценното и разнообразно хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Количество в една опаковка: 200 грама

Коментари

Свързани продукти

РОДОСОРБ ФАРЕР – 100 % ПРИРОДЕН ЗЕОЛИТ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА КЛИНОПТИЛОЛИТ 200 гр., ЕКО-ТЕХ РОДОСОРБ ФАРЕР – 100 % ПРИРОДЕН ЗЕОЛИТ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА КЛИНОПТИЛОЛИТ 200 гр., ЕКО-ТЕХ
5.00 лв