Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ХЕРМЕС  »  РОДИТЕЛИ И ДЕЦА - ТРУДНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

РОДИТЕЛИ И ДЕЦА - ТРУДНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Назад към
Арт.№: 95307 Добави в любими
14.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

РОДИТЕЛИ И ДЕЦА - ТРУДНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Интересното в тази книга е, че се сблъскват две различни, но и допълващи се гледни точки - на баща и син психолози. В нея се представя смелостта на младостта и мъдростта на опита. Изпълнена с множество ситуации и примери, тя предлага нестандартни и интересни подходи за решаване на проблемите в семейството. Книгата има за цел да стабилизира отношенията между поколенията и различията между децата и техните родители.

Хорхе Букай е роден през 1949 година и е от тези щастливи хора, които сами са изградили себе си. Казва, че първият и най-полезен университет за него е животът. Преминал е през всякакви професии и накрая стига до сегашната, която той нарича "професионален помощник". Разказва, че в началото е нямал никакви познания и самият той не е разбирал особено ясно какво означава психично здраве. След 5 години, когато вече е квалифициран психотерапевт, усеща, че е научил малко повече за патологията на съзнанието.
Днес теориите му са много успешни, а творбите му се радват на голям читателски интерес. Всяка негова книга се превръща в бестселър, благодарение на невероятните му умения. Произведенията му не са просто книги с практически съвети. Това са истински романи, в които повествованието е преплетено с притчи, истории и приказки. Те вдъхват вяра в бъдещето, помагат ни да обичаме, да живеем и да се разбираме. Засегнати са всички наболели проблеми - депресия, семейни конфликти, финансови затруднения, липса на любов, недоразумения между деца и родители, зависимост от работа, семейството и приятели, стремеж към съвършенство, ниско самочувствие и др.

Цветност: черно / бяла.
Страници: 288.
ISBN: 9789542616276.
Тегло: 0.2400 кг.
Година: 2017.
Размери: 13 х 20 см.
Корица: мека.
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

РОДИТЕЛИ И ДЕЦА - ТРУДНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС РОДИТЕЛИ И ДЕЦА - ТРУДНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС
14.95 лв