Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  РЕЙКИ ЗА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - МАРИ ХОЛ

РЕЙКИ ЗА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - МАРИ ХОЛ

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 4084 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 2.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Рейки за често срещани заболявания – практическо ръководство за лечение – Мари Хол

ISBN: 9789546264428
Година на издаване: 2015
Език: български
Корици: меки
Страници: 271

Рейки е метод за природно лечение, който в последно време набира все по-голяма популярност. Настоящата книга описва подробно как благодарение на Рейки да лекувате над 80 от най-разпространените здравословни проблеми, като високо кръвно налягане, екзема, артрит, преумора, болки в гърба, безпокойство.

В книгата посредством илюстрации са показани 33 основни позиции на ръцете, които обясняват принципите на лечението с Рейки. Включени са описания на симптомите за всяко заболяване или здравословен проблем , както и емоционалните аспекти на заболяването. Има и подробна информация за жлезите и чакрите, върху които трябва да концентрираме лечението, както и каква позиция на ръцете да използваме са съответното заболяване. За всеки от здравословните проблеми освен Рейки, авторката препоръчва и други терапии, които могат да окажат положително влияние. Книгата е подходяща за начинаещи и напреднали хора, практикуващи Рейки. Тя носи ценна помощ при самолечение и лечение на други хора.

Авторката на книгата Мари Хол е съветник към Британския институт за алтернативна медицина и основател на Международната Рейки асоциация. Тя провежда семинари и курсове по целия свят, а клиниката й се намира в Чехия.

Коментари

Свързани продукти

РЕЙКИ ЗА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - МАРИ ХОЛ РЕЙКИ ЗА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - МАРИ ХОЛ