Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за тайни и загадки  »  ИНФОРМА ПРИНТ ООД  »  РАЗБУЛЕНОТО ЛИЦЕ НА РОКА И МЕТЪЛА - ЕРНЕСТ ХЕРОЛД, ИНФОРМА ПРИНТ

РАЗБУЛЕНОТО ЛИЦЕ НА РОКА И МЕТЪЛА - ЕРНЕСТ ХЕРОЛД, ИНФОРМА ПРИНТ

Назад към Книги за тайни и загадки
Арт.№: 5483 Добави в любими
13.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Разбуленото лице на Рока и Метъла – Ернест Херолд

ISBN: 9786197252071
Година на издаване: 2015
Език: български
Корици: меки
Страници: 230

„Ернест Херолд беше патриархът на хеви метъл манията в Бургаски окръг през 80-те години“

Георги Върбанов „Циклопа“ - един от хеви метъл феновете в Слънчев Бряг през 80-те

Истински апостол на хеви метъл, който като Възрожденец бродеше из градчета, села и паланки разнасяйки нашето Верую из всички кътчета на родината.

Жоро Киса

Ернест е човек, от който цял живот сме се учили. Инспирирал е поколения, генерации и е променил хода на съдби. Сега ще промени и вашите!

Янчо „Бръснаря“ - от групите Артерия и The Pomorians

За мой късмет, интересът ми към музиката и по-специално към рока се появи в най-славните, продуктивни и иновативни години за тази музика, а именно 70-те и 80-те на миналия век. Групи като Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple, Yes, Doors, Free, Pink Floyd, Genesis, Uriah Heep , Queen и редица други от това време имат огромен принос за обогатяването и развитието на рока във всичките му измерения. И днес, толкова години по-късно, с трепет и вълнение продължавам да посягам към колекцията си и да си пускам тези класики, без които съвременният рок не би бил това което е! Надявам се всеки читател на книгата на Ернест да открие и нещо за себе си от историята на тази велика музика!

Румен Бончев – музикална фирма „Рива саунд“

Коментари

Свързани продукти

РАЗБУЛЕНОТО ЛИЦЕ НА РОКА И МЕТЪЛА - ЕРНЕСТ ХЕРОЛД, ИНФОРМА ПРИНТ РАЗБУЛЕНОТО ЛИЦЕ НА РОКА И МЕТЪЛА - ЕРНЕСТ ХЕРОЛД, ИНФОРМА ПРИНТ
13.90 лв