Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  ИК ШАМБАЛА  »  РАЗБУЛЕНИТЕ МИСТЕРИИ - ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА

РАЗБУЛЕНИТЕ МИСТЕРИИ - ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА

Назад към Други книги
Арт.№: 256 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Разбълените мистерии - срещи, разговори и астрални пътешествия с великия възнесен учител граф Сен Жермен

ISBN: 9789543190812
Година на издаване: 2007
Език: български
Корици: меки
Страници: 248

Авторът на книгата Годфри Рей Кинг е сложна и противоречива личност. това е неговата първа книга в която той се опитва да открие истинския аз. Той го нарича с фразата "Аз съм присъствие". В книгата си Годфри Рей Кинг описва срещите си с един от Великите възнесени учители - граф Сен Жермен. Двамата заедно предприемат множество астрални пътувания. Сен Жермен е известен с това, че може да променя реалността и да преодолява времето и пространството. Читателите ще прочетат за изгубени цивилизации, които са населявали пустинята Сахара и Южна Америка и за древни свещени места, като Йелоустоун и планината Шаста. Двамата ще ви пренесат и в своите минали животи, когато са били граждани на Атлантида и изгубеният континент Му. В края на книгата е описана и една среща с много развити същества от Венера. Хората, които харесват този жанр ще останат много доволни от книгата. На места автора прекъсва своя разказ за да ни даде допълнителни пояснения. В следствие на взаимодействието си с граф Сен Жермен автора успява да формулира Вечния Закон на живота, който гласи: 
Можеш да пресъздадеш и материализираш всичко, което мислиш и чувстваш. Където е мисълта ти, там си и ти, защото ти си чисто съзнание и каквито са мислите ти, в това се превръщаш.
Едно от основните послания на автора е, че в никакъв случай не трябва да изпращаме гневни и изпълнени с омраза мисли към света, тъй като по този начин ще разрушим собствения си живот. Ако обаче намеренията ни са позитивни и искаме да направим нещо добро то тогава Божията Сила ще ни даде колкото енергия ни е необходима, за да може желанието да се реализира.

Коментари

Свързани продукти

РАЗБУЛЕНИТЕ МИСТЕРИИ - ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА РАЗБУЛЕНИТЕ МИСТЕРИИ - ГОДФРИ РЕЙ КИНГ, ШАМБАЛА
14.00 лв