Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  СИЕЛА  »  РАДИО-КОМУНИКАЦИОННА ТЕХНИКА - ВТОРО ДОПЪЛНЕНО И ПРЕРАБОТЕНО ИЗДАНИЕ - ДОБРИ ДОБРЕВ И ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА - СИЕЛА

РАДИО-КОМУНИКАЦИОННА ТЕХНИКА - ВТОРО ДОПЪЛНЕНО И ПРЕРАБОТЕНО ИЗДАНИЕ - ДОБРИ ДОБРЕВ И ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА - СИЕЛА

Назад към Други книги
Арт.№: 45655 Добави в любими
16.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

РАДИО-КОМУНИКАЦИОННА ТЕХНИКА - ВТОРО ДОПЪЛНЕНО И ПРЕРАБОТЕНО ИЗДАНИЕ - ДОБРИ ДОБРЕВ И ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА - СИЕЛА

Професор Добри Добрев е преподавател в Техническия университет, София. Чете лекции по дисциплините "Радиокомуникационна техника", "Радио- и телевизионни системи и мрежи" и "Цифрово радио- и телевизионно разпръскване". Създател е на над 180 научни публикации, автор е на 9 книги, участник е в над 70 договора и научни проекти, касаещи радиолокацията, радионавигацията, системите за спътниково и кабелно телевизионно разпръскване.

Професор Лидия Йорданова също е преподавател в Техническия университет. Чете лекции по научните дисциплини "Радиокомуникационна техника", "Конструиране на комуникационна апаратура" и "Основи на телекомуникациите". Създателка е на над 200 научни труда, авторка е на 11 книги, участничка е в над 50 договора и научни проекти, касаещи антенната и микровълновата техника и системите за спътниково, наземно и кабелно телевизионно разпръскване.

Съвместната книга на българските професори описва различните принципи на изграждане на: честотни синтезатори и преобразуватели, усилватели на мощност, демодулатори и блокове за следдетекторна обработка на цифровите сигнали. Всички те имат различно приложение и предназначение в комуникационните системи. Творбата е сред основните учебни пособия по дисциплината "Радиокомуникационна техника" на студентите, записали се в специалността "Телекомуникации" на Софийския Технически университет.

Автори: Добри Добрев, Лидия Йорданова.
Година на издаване: 2018 г.
Издателство: Сиела.
Страници: 248.
Размери: 16,6 см. / 23 см.
ISBN: 9789542825135.
Тегло: 400 гр.
Корици: меки.

Коментари

Свързани продукти

РАДИО-КОМУНИКАЦИОННА ТЕХНИКА - ВТОРО ДОПЪЛНЕНО И ПРЕРАБОТЕНО ИЗДАНИЕ - ДОБРИ ДОБРЕВ И ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА - СИЕЛА РАДИО-КОМУНИКАЦИОННА ТЕХНИКА - ВТОРО ДОПЪЛНЕНО И ПРЕРАБОТЕНО ИЗДАНИЕ - ДОБРИ ДОБРЕВ И ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА - СИЕЛА
16.00 лв