Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  НОВА ЕПОХА ЕООД  »  ПЪТЯТ НА МИРНИЯ ВОЙН - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА

ПЪТЯТ НА МИРНИЯ ВОЙН - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА

Назад към
Арт.№: 1 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Пътят на мирния воин - Дан Милман

Издател: НоваЕпоха
ISBN: 9789549136173
Година на издаване: 2003
Език: български
Корици: меки
Страници: 277

Книгата разказва за една истинска история, която според мнозина има силата да промени живота ви.
Съвременният човек следва множество пътища на вътрешно развитие. От всички тях най-малко познат е „Пътят на Война”. Този път е най-вълнуващ, но за сметка на това е най-малко разбран.
За разлика от широко разпространените представи, истинският войн е човечен. Той посреща ежедневния стрес и предизвикателства с достойнство и хумор.
Книгата ни разкрива историята на Дан Милан – студент в университета Бъркли в Калифорния и шампион по гимнастика. Той като повечето млади хора се лута между своите страхове, илюзии и амбиции, докато една вечер не среща стареца Сократ, който тотално променя живота му. Дан поема по един нов път - този на мирния войн и радикално променя своите принципи, идеи, поведение, начин на хранене и дишане.
Казват, че тази книга може да преобрази живота ви и това може би наистина е така, тъй като „Пътят на Война” ни разкрива един магически свят пълен с тайнство и изненади.

Коментари

Свързани продукти

ПЪТЯТ НА МИРНИЯ ВОЙН - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА ПЪТЯТ НА МИРНИЯ ВОЙН - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА
14.00 лв