Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  СИЕЛА  »  ПЪТЯТ КЪМ ПРОМЯНАТА - СВЕТЛАНА СТОИЛОВА - СИЕЛА

ПЪТЯТ КЪМ ПРОМЯНАТА - СВЕТЛАНА СТОИЛОВА - СИЕЛА

Назад към Книги за приложна психология
Арт.№: 44877 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПЪТЯТ КЪМ ПРОМЯНАТА - СВЕТЛАНА СТОИЛОВА - СИЕЛА

Светлана Стоилова е автор от ново поколение, чиито творби са на философско - езотерична тематика. В това издание тя приветства читателите за промяна към нов по-благороден морал.
Чрез привидно романизиране на действието в книгата, авторката разкрива своето философско мислене, породено от нейната дарба в общуването с Вселенския разум и същества от други измерения и светове. Разговорите на Елиза - главната героиня в книгата с Гласа са реален урок за читателите за доброта, принципност, човеколюбие и чест. Авторката анализира Вселенския разум, Божествената истина и Духа на истината - все теми, по които съвременните догадки безпомощно свиват рамене. Книгата няма за цел да научи читателите какво е вярност, чест и любов. Тя иска да покаже и да премахне всички пречки пред осъзнаването, че любовта е тук по Божия воля и като негово наследство. Затвореният в човешкото тяло дух има затаен и неясен спомен за състоянието на блаженство до самото раждане и смътно желае да се върне пак там. Това всъщност са спомените на душата от времето, когато витае с Бог. Сега тя презира реалното и обръща внимание на това, което истински съществува и чието съзерцание е пряко свързано с Него - добротата, вечната истина и красотата.

Автор: Светлана Стоилова.
Година на издаване: 2012 година.
Издателство: Сиела.
Страници: 542.
Размери: 16.00 / 23.00 cm.
ISBN: 9789542811770.
Тегло: 0.599 kg.
Корица: Мека.

Коментари

Свързани продукти

ПЪТЯТ КЪМ ПРОМЯНАТА - СВЕТЛАНА СТОИЛОВА - СИЕЛА ПЪТЯТ КЪМ ПРОМЯНАТА - СВЕТЛАНА СТОИЛОВА - СИЕЛА