Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  НОВА ЕПОХА ЕООД  »  ПЪТУВАНИЯТА НА СОКРАТ - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА

ПЪТУВАНИЯТА НА СОКРАТ - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 3 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Пътуванията на Сократ - Дан Милман

Издател: Нова Епоха
ISBN: 9789549136142
Година на издаване: 2008
Език: български
Корици: меки
Страници: 357

Авторът на тази книга Дан Милман намира израз на идеите си след едно двадесетгодишно интензивно духовно търсене. Той е университетски преподавател, инструктор по бойни изкуства и бивш световен шампион по спортна гимнастика.
Докато следва в калифорнийския университет Бъркли той преживява нещо, което променя завинаги живота му. Запознава се с един старец, когото нарича Сократ. Тази среща се превръща е едно необикновено преживяване, което в последствие води до написването на първата книга на Милман „Пътят на мирния войн”.
Настоящата книга „Пътуванията на Сократ” е посветена на този старец, който променя живота на Дан и както той сам казва, тя е написана по молба на неговите читатели, които са искали той да разкаже цялата история. Книгата ни показва една невероятна история за завладяващото пътуване към самия себе си. Пътуване изпъстрено с болка, любов, вяра, прошка и просветление.

Коментари

Свързани продукти

ПЪТУВАНИЯТА НА СОКРАТ - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА ПЪТУВАНИЯТА НА СОКРАТ - ДАН МИЛМАН, НОВА ЕПОХА
14.00 лв