Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ПЪТУВАНЕ КЪМ СЪРЦЕТО - Друнвало Мелхизедек & Даниел Мител

ПЪТУВАНЕ КЪМ СЪРЦЕТО - Друнвало Мелхизедек & Даниел Мител

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 53790 Добави в любими
11.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПЪТУВАНЕ КЪМ СЪРЦЕТО - Медитации и техники за навлизане в свещеното пространство на сърцето - Друнвало Мелхизедек & Даниел Мител

ISBN: 978-954-626-488-6
Година на издаване: 2018
Език: български
Корици: меки
Страници: 158

В древни времена да живеем в сърцето е било нашето естествено състояние на съществуване, но с течение на времето то е било изгубено, когато вниманието ни постепенно се е преместило от сърцето в главата и сме попаднали под влиянието на егото. Винаги обаче е имало хора, посветили живота си на практикуването на древните пътища, водещи към сърцето.

Сега двама от най-известните духовни учители на нашето време – Друнвало Мелхизедек и Даниел Мител – са събрали в тази книга различни медитации и техники за навлизане в свещеното пространство на сърцето, които са научили при техните срещи с много от коренните народи на Земята. Всички практики са лесни за изпълнение и могат да се правят самостоятелно. Авторите споделят и собствените си преживавания по пътя към сърцето, за молитвата на сърцето и живота в сърцето, които могат да ви бъдат полезни за личното ви духовно пътуване.

Прочетете и се насладете на практикуването на всички методи в тази книга, а после решете кой е най-подходящият за вас, за да си спомните истинската си същност и да живеете в умиротвореност, пребивавайки в центъра на своето същество – сърцето.

Коментари

Свързани продукти

ПЪТУВАНЕ КЪМ СЪРЦЕТО - Друнвало Мелхизедек & Даниел Мител ПЪТУВАНЕ КЪМ СЪРЦЕТО - Друнвало Мелхизедек & Даниел Мител
11.00 лв