Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ПЧЕЛЕН ПРОПОЛИС 550 мг. полезен в борбата с инфекциите * 60капсули, СУОНСЪН

ПЧЕЛЕН ПРОПОЛИС 550 мг. полезен в борбата с инфекциите * 60капсули, СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 51088 Добави в любими
21.88 лв 23.03 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ПЧЕЛЕН ПРОПОЛИС капсули 550 мг. * 60

Какво представлява пчелният прополис?
Ако се върнем обратно към времето на Аристотел в Древна Гърция 350 г. пр.н.е., пчелният прополис се е ценял високо заради свойствата си да подпомага възстановителните процеси в организма. Гърците са го използвали при лечението на абсцеси, докато сирийците - за излекуване на раните от битките, както и при тумори. Те са разчитали на дезинфекционните му свойства и на способността му да подпомага регенерирането на кожната тъкан. Египтяните, пък, са го употребявали при балсамирането на мумии.

Какво представлява пчелният прополис и откъде идва?
Пчелният прополис, наричан още клей, е смес от смола от борове и други вечнозелени дървета, восък и прашец от пъпки и цветове на растения, обогатена с ензими от храносмилателната система на пчелите и подложена на млечно-кисела ферментация. Резултатът - вид пчелно лепило.
Тъй като прополисът е гъста лепкава течност при стайна температура, но става твърд и трошлив в по-студено време, пчелите го използват като смола за кошерите си. Когато открият малки, нежелани цепнатини или отвори, те ги запълват с прополис. За човешкият организъм, обаче, пчелният клей представлява истинско лекарство.

За какво се използва хранителната добавка на Swanson Пчелен прополис?
Сложният химичен състав на пчелния прополис обуславя неговите антибактериални свойства. Той е много полезен в борбата с инфекциите и други бактериални заболявания. Но не е само това - клеят е ефективно противовъзпалително средство, подсилва имунната система и дори подпомага лечението на вирусни инфекции. Според едно мащабно проучване, пчелният прополис е ефективен инструмент в борбата със симптомите на гениталния херпес - изключително труднолечимо и неприятно състояние.

Действия на пчелния прополис:

  • Противовъзпалително;
  • Антивирусно;
  • Антимикробно.

Състав на 1 капсула:

  • Пчелен прополис - 550 мг.

Други съставки: Желатин. Може да съдържа едно или повече от следните вещества: микрокристална целулоза (от растителен произход), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба:
Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула 1 - 3 пъти на ден с вода.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ПЧЕЛЕН ПРОПОЛИС 550 мг. полезен в борбата с инфекциите * 60капсули, СУОНСЪН ПЧЕЛЕН ПРОПОЛИС 550 мг. полезен в борбата с инфекциите * 60капсули, СУОНСЪН
21.88 лв 23.03 лв