Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИК ХЕРМЕС  »  ПУШАЧА КНИГА 1 - МАРИАМ ПЕТРОСЯН - ХЕРМЕС

ПУШАЧА КНИГА 1 - МАРИАМ ПЕТРОСЯН - ХЕРМЕС

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 105595 Добави в любими
15.95 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПУШАЧА КНИГА 1 - МАРИАМ ПЕТРОСЯН - ХЕРМЕС

Сред високите жилищни сгради, в покрайнините на града, се намира Домът. Неприветлив и мрачен, зад неугледните си стени той крие мистична и непозната вселена. По ъглите се спотайват тайни, а необикновените му обитатели живеят живота си по свои правила. Само смели и жадни за приключение хора се престрашават да прескочат неговата врата. След отварянето й първото нещо, което виждат е червените маратонки на Пушача.
Тийнейджър без име, а само с прякор, както другите в интерната тъкмо е преместен от една група в друга, в която момчетата са чудати, странни и шокиращи. На Пушача тепърва му предстои да се запознае с дома, с порядките му, външния свят и страха от изпращането на поредния випуск, защото изпращането на випуска преди 7 години е завършило кърваво..
Книгата не е магически реализъм, нито фентъзи. Не е за интернат и за деца, които живеят в него. Всъщност е за онези, които не се вписват в бездушната, сивата и скучна реалност и пренебрегвайки я се измъкват от нея, както и за онези, които никога не са участвали в нея.

ISBN: 9789542617396
Страници: 288 стр.
Година: 2018 г.
Тегло: 0.3000 кг.
Размер: 14 x 21
Цветност: черно/бяла
Корица: мека
Език: български

Коментари

Свързани продукти

ПУШАЧА КНИГА 1 - МАРИАМ ПЕТРОСЯН - ХЕРМЕС ПУШАЧА КНИГА 1 - МАРИАМ ПЕТРОСЯН - ХЕРМЕС
15.95 лв