Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ПРОМЕНИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ, ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ - С ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА - КАРЛ ДОСЪН & КЕЙТ МЕРИЛАТ

ПРОМЕНИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ, ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ - С ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА - КАРЛ ДОСЪН & КЕЙТ МЕРИЛАТ

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 5894 Добави в любими
15.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Промени убежденията си, промени живота си - Карл Досън &Кейт Мерилат

ISBN: 9789546264558
Година на издаване: 2016
Език: български
Корици: меки
Страници: 320

Ако можем да променим това, в което вярваме, и съответно да привлечем в живота си това, което искаме, значи можем да променим всичко, дори и колективното съзнание.

В  книгата авторите ни дават всички нужни средства да преодолеем осъзнато и спокойно сериозни житейски препятствия като депресията, болката и злоупотребата. Описани са много научни и практически доказателства, които разкриват изключително широкото приложение на метода – от това да изчистим най-различни фобии до възможността да се свържем с починалите ни близки в Матрицата. Без значение дали сега откривате ТЕС и Пренареждането на матрицата или вече сте запознати с трансформиращата сила на този новаторски метод, тази книга ви предоставя подробно напътствие за това как да промените негативните коренни убеждения, които възпрепятстват вас и вашите клиенти в различни области от живота. Тя ви повежда на едно трансформиращо пътешествие през стреса, болката и травмите на миналото към бъдеще, в което можете да се радвате на по-здраво и хубаво тяло, да си поставяте цели и да бъдете изпълнени с усещане за смисъл. Книгата разкрива как ефективно да се възползвате от ТЕС и Пренареждането на матрицата, за да преодолеете тревожността, скръбта, фобиите и болката, да станете по-съзнателни родители и да обичате самите себе си.
Този метод е силен инструмент, който ще ви помогне да изследвате и опознаете собствените си коренни убеждения и да промените начина си на мислене, а това ще ви позволи да овладеете силата на Закона за привличането.

Коментари

Свързани продукти

ПРОМЕНИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ, ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ - С ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА - КАРЛ ДОСЪН & КЕЙТ МЕРИЛАТ ПРОМЕНИ УБЕЖДЕНИЯТА СИ, ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ - С ТЕС И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА - КАРЛ ДОСЪН & КЕЙТ МЕРИЛАТ
15.00 лв