Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  NATURPHARMA  »  ПРОКСИД + подобрява оплодителната способност при мъжете * 30сашети

ПРОКСИД + подобрява оплодителната способност при мъжете * 30сашети

Назад към
Арт.№: 95712 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПРОКСИД + сашети * 30


Качеството на спермата е съществен фактор при зачеване.
Продуктът ProXeed е разработен за подобряване на оплодителната способност при мъжете посредством осигуряване на хранителни добавки, които подобряват и съдействат за развитието на здрави сперматозоиди. ProXeed оптимизира репродуктивното здраве при мъжете посредством лесен за прилагане, с приемане два пъти на ден режим.

Доказано е, че съставките на ProXeed за подобряване на фертилитета при мъжа играят съществена роля при развитието и узряването на спермата, както и при нейното действие при оплождане. Клиничните опити показват, че съставките на ProXeed подпомагат здравословното развитие на спермата, включително подобряване на подвижността и броя на сперматозоидите, както и концентрацията им.

Приемането на ProXeed  може да подобри общото качество на спермата, да увеличи броя и подвижността на сперматозоидите, като всички тези фактори взети заедно могат да спомогнат за определяне на шансовете на двойката да зачене.
ProXeed  се предвижда да се получава дългосрочно. Първоначалните резултати могат да се наблюдават още след първите три месеца: за постигането на оптимални резултати, обаче ProXeed  следва да се взема в продължение най-малко на шест месеца. ProXeed Plus следва да се взема през цялото време, през което се опитвате да осъществите зачеване.

Какво представлява ProXeed Plus ?

ProXeed  представлява продукт на прах с лек лимонен аромат, и може да бъде разтворен в плодов сок или други разхладителни напитки.

Дозировка: Може да се взема два пъти на ден, веднъж сутринта и веднъж вечерта, в продължение на целия период през който желаете да заченете. Тъй като спермата се нуждае средно от 74 дни за да узрее, и още 20 дни за да стане годна за оплождане, ProXeed  трябва да се взема в продължение на шест месеца, въпреки че първоначални подобрения в качеството на спермата могат да се наблюдават и след три месеца.* Постепенно с течение на времето за срока през който се взема ProXeed  се наблюдават подобрения в качеството на спермата, като напр. подобряване на броя и подвижността на сперматозоидите.

Съставките на ProXeed:

Всяко пакетче съдържа:

L-карнитин формат        1725 мг.
Ацетил-L-карнитин         500 мг.
Фруктоза                         1000 мг.
Лимонената киселина    50 мг.

L-карнитинът и ацетил-L-карнитинът играят ключова роля в енергийния метаболизъм. Множество клинични проучвания сочат, че карнитините играят съществена роля във функционирането на спермата като оказват влияние върху подвижността на спермата, морфологията на спермата, концентрацията на спермата, и броя на сперматозоидите. L-карнитинът и ацетил-L-карнитинът могат също да предпазят спермата за намаляване на производството на увреждащи свободни радикали.

Фруктозата представлява една от основните съставки за доставка на енергия, която се намира в семенната течност.

Лимонената киселина е ангажирана с някои аспекти от енергийния метаболизъм.

Производител: Натурфарма  България ЕООД.

Коментари

Свързани продукти

ПРОКСИД +  подобрява оплодителната способност при мъжете * 30сашети ПРОКСИД + подобрява оплодителната способност при мъжете * 30сашети