Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  AQUASOURCE  »  ПРОГРАМА ЛЕСНО НАЧАЛО- ПОДПОМАГА ОЧИСТВАНЕТО НА ТЯЛОТО ОТ ТОКСИНИ - АКВАСОРС

ПРОГРАМА ЛЕСНО НАЧАЛО- ПОДПОМАГА ОЧИСТВАНЕТО НА ТЯЛОТО ОТ ТОКСИНИ - АКВАСОРС

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 12719 Добави в любими
169.50 лв
бр + Безплатна доставка
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Програма „Лесно начало“ на AquaSourse

Програма „Лесно начало“ на Аквасорс е разработена специално за подпомагане очистване на тялото от отпадни вещества и токсини. Продуктите от тази програма подобряват физическото състояние и жизненост. Оптимизират усвояването на хранителните вещества от страна на организма.

Кои продукти се включват в програма „Лесно начало“:

Aquasource водорасли – продукта съдържа синьо-зелени водорасли от езерото Горен Кламат, които не са замразявани, а са сушени при ниска температура. Тези водорасли са изключително богати да голям брой хранителни вещества на база грам от теглото си.

Опаковка: 50 капсули

Digestive Enzymes/Ензими – продукта съдържа храносмилателни ензими, които подпомагат правилното храносмилане. Ензимите са комбинирани по най-добрия начин, за да подпомагат естествения храносмилателен процес в тялото.

Опаковка: 60 капсули

Acidophilus/Ацидофилус – тази полезна бактерия обитава тънките черва и е от много важно значение за поддържане на здравословен храносмилателен процес.

Опаковка: 50 капсули

Bifidus Complex/Бифидус Комплекс – поддържа баланса на полезни бактерии в дебелото черво. Отстранява токсините от организма и подпомага нормалното функциониране на дебелото черво.

Опаковка: 50 капсули

Програмата е създадена специално за ефективното функциониране на храносмилателната система. Продуктите осигуряват ценни бактерии, важни ензими и други хранителни елементи. Много е важно да знаем, че степента на извличане на хранителни вещества от храната, която приемаме, зависи от състоянието на стомашно-чревния тракт и цялостното качество на храносмилателната ни система.

Начин на приложение:

Първа седмица – два пъти дневно по 1 капсула Ензими преди хранене и 2 капсули Бифидус преди лягане.

Втора седмица – 2 капсули Бифидус преди лягане, 1 капсула водорасли, два пъти дневно преди хранене по 1 капсула Ензими, сутрин 2 капсули Ацидофилус.

Трета седмица – Приема е същия като през втората седмица като само увеличите приема на водорасли от 1 на 2 капсули дневно.

Четвърта седмица - Довършете програмата с Ацидофилус, вземайте Ензими и увеличете водораслите до 3 капсули дневно.

Добре е по време на приема да приемате достатъчно количество изворна или пречистена храна. Това е много важно за правилното изхвърляне на токсини от тялото. Препоръчителното количество е поне 2 литра вода на ден.

Произход: Великобритания

Коментари

Свързани продукти

ПРОГРАМА ЛЕСНО НАЧАЛО- ПОДПОМАГА ОЧИСТВАНЕТО НА ТЯЛОТО ОТ ТОКСИНИ - АКВАСОРС ПРОГРАМА ЛЕСНО НАЧАЛО- ПОДПОМАГА ОЧИСТВАНЕТО НА ТЯЛОТО ОТ ТОКСИНИ - АКВАСОРС
169.50 лв