Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ХЕРМЕС  »  ПРИЯТЕЛСТВО С БОГА /ТОМ 2/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС

ПРИЯТЕЛСТВО С БОГА /ТОМ 2/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 95289 Добави в любими
24.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПРИЯТЕЛСТВО С БОГА /ТОМ 2/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС

Нийл Уолш получава световно признание с творбата си „Разговори с Бога“, написана под формата на диалог с Господ. Книгата е преведена на повече от 30 езика. Уолш е автор на още над 20-тина творби на духовна тематика, които се радват на нестихващ интерес от страна на читателите.
Преди да стане известен, Уолш преживява поредица от съкрушителни удари както в професионален, така и в личен план. Домът, заедно с всичките му вещи, са унищожени от пожар. Банкрутира, бракът му се проваля, а самият той е със сериозни контузии след автомобилна катастрофа. След възстановяването си, Уолш се оказва сам и безработен. Даже известно време живее като бездомник.
Уплашен и отчаян, Уолш пише гневно писмо до Бога, който, според него, е Главният виновник за всичките му несгоди. За негово огромно удивление, получава отговор на яростната си тирада.
Книгата "Приятелство с Бога" е продължение на започнатия в "Разговори с Бога" диалог. Включва следните заглавия: „Единение с Бога“, „Приятелство с Бога“ и „Разговори с Бога за младите“. Основните теми, върху които се фокусира авторът, са свързани със смисъла на живота, смъртта, взаимоотношенията между хората, трудностите, състоянието на планетата, отношението ни към парите и материалното, нашата отговорност за собствената ни съдба, физическото и духовно здраве и др.
Книгите на Уолш се превръщат в извор на вдъхновение и утеха за множество хора в целия свят.

Издателство: Хермес.
ISBN: 9789542613152
Страници: 560.
Тегло: 0.9000 кг.
Размери: 17 х 24 см.
Година: 2014.
Цветност: черно / бяла.
Корица: твърда
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

ПРИЯТЕЛСТВО С БОГА /ТОМ 2/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС ПРИЯТЕЛСТВО С БОГА /ТОМ 2/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС
24.95 лв