Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА С ТЕС - КАРЛ ДОСЪН, САША АЛЪНБИ

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА С ТЕС - КАРЛ ДОСЪН, САША АЛЪНБИ

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 1636 Добави в любими
18.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Пренареждане на матрицата с ТЕС - Пренапишете своето минало. Променете своето бъдеще - Карл Досън, Саша Алънби

ISBN: 9789546264343
Година на издаване: 2014
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 382

В тази книга е описана една нова техника за саморазвитие, която ще ви помогне да подобрите своето емоционално благополучие и физическо здраве. В основата на всичко стои ТЕС или техника за емоционална свобода. Тя представлява потупване на определени енергийни центрове по тялото и може да се каже, че ефективността й вече е доказана, тъй като е помогнала за решаването на емоционалните и физически проблеми на много хора. В настоящата книга са включени последните постижения в областта на духовната психология, квантовата физика и новата биология. Посредством тази техника можете да решите редица проблеми, като например: проблеми в отношенията, здравословни проблеми, алергии, емоционални проблеми, пристрастявания, фобии, негативни нагласи и др.

Квантовата физика ни учи, че всички сме част от едно общо енергийно поле, известно като матрицата. Всички наши минали преживя се съхраняват като холограми в тази матрица.Тази книга ще ви помогне да измените холограмите от миналото си и да ги замените с по-подходящи такива. „Пренареждане на матрицата с ТЕС” е подходяща за начинаещи и опитни практикуващи. Тя ще ви помогне да промените не само себе си, но и хората около вас.

 

Коментари

Свързани продукти

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА С ТЕС - КАРЛ ДОСЪН, САША АЛЪНБИ ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА С ТЕС - КАРЛ ДОСЪН, САША АЛЪНБИ
18.00 лв