Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за астрология  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ - КРИС БРАНТ РИСКЕ

ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ - КРИС БРАНТ РИСКЕ

Назад към Книги за астрология
Арт.№: 38816 Добави в любими
25.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки

Информация

Предсказателна Астрология – Лесен начин да предскажете своето бъдеще – Крис Брант Риске

ISBN: 9789546264145
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 381

Тази книга е написана на разбираем и достъпен език и представлява цялостно ръководство по предсказателна астрология. Авторката ни представя ясни инструкции и обяснения, които са написани на разбираем език. Старателно са обяснени всички важни предсказателни техники като: завръщания на планетите, лунни цикли, транзити, прогресии, дирекции на слънчевата дъга. Засегната е и темата за хорарната астрология, която се използва за получаване не отговори на точно определени въпроси.

Когато знаете какво може да ви донесе бъдещето вие сте по-подготвени да живеете пълноценно и да минимизирате предизвикателствата. Съобразявайки се с посланията на вашата астрологична карта ще можете спокойно да разгърнете пълния си потенциал и да живеете по-щастливо. След като се научите как да разчитате елементите на предсказателните хороскопи ще откриете много нови възможности. Успеха се крие в това да познавате правилата и да ги прилагате в точния момент, който се открива във вашата астрологична карта.

Коментари

Свързани продукти

ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ - КРИС БРАНТ РИСКЕ ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ - КРИС БРАНТ РИСКЕ
25.00 лв