Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ПО ПЪТЯ НА СПИРАЛАТА - НИНА НИЧЕВА

ПО ПЪТЯ НА СПИРАЛАТА - НИНА НИЧЕВА

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 649 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

По пътя на спиралата - Техники за лечение и духовно развитие – Нина Ничева

ISBN: 9789546263940
Година на издаване: 2012
Език: български
Корици: меки
Страници: 312

Книгата може да се приеме като продължение на темите, представени в популярната книга на Нина Ничева ‘’Подкрепа към небето’’. Тя дава по – разширена и пълна гледна точка за същността на светците, архангелите, ангелите и тяхната роля в нашия живот.

От авторката ще научите как можете да работите с тяхната енергия, да решите проблемите си и да опознаете себе си. Бихте могли да решите проблеми свързани с вашето здраве, семейство, финансово състояние, взаимоотношения с околните и други, като потърсите помощ от Духовния свят.

За хората, които се интересуват от силата на числата, са дадени формули или наричани още ключове към техните егрегори.

Можете да се запознаете с различни формули, съвети и универсални молитви, които са свързани с индивидуалните проблеми и търсения на човека.

Предложени са някои духовни практики за събуждането на вашето ДНК и енергията на спиралата. През XXI век, все повече хора се интересуват за активирането на полето на Меркаба. Изданието ще ви насочи как да общувате с него, за да можете да изчистите негативната карма.

Един от начините да бъдете в синхрон със своя висш Аз е да работите над своето духовно пробуждане, самолечение и себеутвърждаване.

Никога не забравяйте правилото за непоисканото добро и не натрапвайте на другите, включително и на децата си, онова което според вас е правилно и ви е помогнало.

Коментари

Свързани продукти

ПО ПЪТЯ НА СПИРАЛАТА - НИНА НИЧЕВА ПО ПЪТЯ НА СПИРАЛАТА - НИНА НИЧЕВА
14.00 лв