Назад  |   Начало  »  Пособия  »  За дома  »  Златни банкноти, картини и сувенири  »  GIFT реплики и сувенири  »  Посребрена Орхидея и частично позлатена по галваничен път

Посребрена Орхидея и частично позлатена по галваничен път

Назад към Златни банкноти, картини и сувенири
Арт.№: 90722 Добави в любими
184.78 лв 194.50 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Посребрена Орхидея и частично позлатена по галваничен път

Пластиката на орхидеята се изработва по метода галванопластика от мед и злато 24 карата. Има легенда, която разказва как прекрасната Венера, докато се наслаждавала на любовни игри, изпуснала обувката си и тя се превърнала във възхитително цвете, символ на сексуалността й. Това цвете било орхидеята. Орхидеята е символ на женствеността, естетиката и творческото начало. Историите и легендите за орхидеите са изпълнени с много приключения и тайнственост.

Една приказка от остров Ява разказва за невероятно красива богиня, която отишла при хората, за да им предаде от своята доброта и взаимно разбирателство. Но била прогонена с присмех и презрение. Тогава тя се върнала уверена в неземните си сили и заплашила хората. Хората се уплашили и се разкаяли, а богинята великодушно им простила. На мястото, където тя пренощувала в гората, поставила нежно було. Когато вятърът го отнесъл, на земята и по дърветата израснали нежни, ароматни цветя с неземно красиви цветове. Така се появили орхидеите. 500 г.пр.н.е. Конфуций определя аромата на орхидеята като Кралско ухание.

Орхидеята е символ на пролетта, на изяществото и приятелството, символ на любов и любовното щастие, а според фънг шуй и носител на любов. Тя зарежда с мощен емоционален заряд, дарява с бодрост и креативни идеи, подтиква човек към активни действия. Ако трябва да постигнете бързо нещо, заобиколете се с орхидеи – живи цветя, картини или дори изображение върху екрана на монитора ви. Особено внимание се обръща на бялата орхидея като символ на чистота и съзидателност.

Коментари за Посребрена Орхидея и частично позлатена по галваничен път

Свързани продукти

Посребрена Орхидея и частично позлатена по галваничен път Посребрена Орхидея и частично позлатена по галваничен път
184.78 лв 194.50 лв