Назад  |   Начало  »  Книги  »  Академична литература  »  СИЕЛА  »  ПОМАГАЛО ПО АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО - АНТОНИЯ ИЛИЕВА - СИЕЛА

ПОМАГАЛО ПО АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО - АНТОНИЯ ИЛИЕВА - СИЕЛА

Назад към Академична литература
Арт.№: 86854 Добави в любими
20.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПОМАГАЛО ПО АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО - АНТОНИЯ ИЛИЕВА - СИЕЛА

Мащабната реформа, през която преминава правната система на Република България напоследък, цели да поднови материалноправните разпоредби в различните области на правото и да ги приспособи към публичноправния живот на обществото. Например с приемането на Административнопроцесуалния кодекс през 2006 г. се постави ново начало на развитието на административното правосъдие у нас. Административните съдилища като първа съдебна инстанция неминуемо оказаха влияние върху модернизацията и допринесоха за придобиването на европейски облик на административното правосъдие.

Точно от тази динамика на развитие е продиктувано създаването на това помагало. То е написано, за да бъде в помощ на преподавателите, студентите и практикуващите юристи.

Разделено на четири дяла, помагалото съдържа ключови съдебни актове, материално административно право, тестове за подготовка за теоретичен изпит по „Административно право“, както и казуси, подходящи при предстоящ държавен изпит.

Издателство: Сиела.
Страници: 480.
Година на издаване: 2018.
Език: български.
Корица: мека.
Тегло: 400 гр.
ISBN: 9789542827368.

Коментари

Свързани продукти

ПОМАГАЛО ПО АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО - АНТОНИЯ ИЛИЕВА - СИЕЛА ПОМАГАЛО ПО АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО - АНТОНИЯ ИЛИЕВА - СИЕЛА
20.00 лв