Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ПОЛСКИ ХВОЩ мощен диуретик 500 мг * 90капсули, СУОНСЪН

ПОЛСКИ ХВОЩ мощен диуретик 500 мг * 90капсули, СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 93857 Добави в любими
20.09 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ПОЛСКИ ХВОЩ капсули 500 мг * 90

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на "Swanson Health" започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Редовният прием на полски хвощ под формата на хранителна добавка осигурява надеждна поддръжка на костите и сухожилията, правейки ги по-здрави и по-силни. Билката е напълно естествен източник на силициев диоксид. Макар да изглежда като плевел за повечето хора, приемът на тревистото растение може да се окаже природно и изключително ефективно решение за костна регенерация. Билката осигурява, също така, ключови хранителни вещества за кожата, косата и ноктите.

Какво представлява хранителната добавка на компания "Суонсън"?

Полският хвощ (богат на естествен силициев диоксид) е билка, която се среща в Северна Америка, Европа, Близкия изток и Азия. Всъщност, произходът на растението може да се проследи до неговите предци - гигантски дървесни видове, характерни за епохата на Палеозоя.

Името на многогодишното тревисто растение Equisetum Arvense произхожда от латинските нарицателни Equus (кон) и Seta (четина). Може би, защото другите му познати "роднини" са токсични, винаги се е подхождало с известна сдържаност по отношение на неговата употреба. Традиционно билката се е използвала външно. Тя е най-добре позната в исторически план като средство за заздравяване на ноктите, третиране на настинки и простудни заболявания и лечение на рани. Нашите предци, без да знаят, са се възползвали от всички ползи на хвоща и силициевия диоксид в него.

За какво се използва хранителната добавка?

Полският хвощ - както може би сте се досетили - съдържа една особено специална активна съставка, наречена силициев диоксид. Този интересен химикал всъщност играе много важна роля за растежа и развитието на костите в нашето тяло.

Подпомагайки оптималната абсорбция на калций, приемът на добавката помага на минерала да се свърже с костите. Системната му употреба стимулира растежа на костните клетки. Нещо повече - помага за изграждане на по-силни сухожилия.

Ето защо полският хвощ традиционно се използва за по-бързо възстановяване при фрактури. Хората могат да ползват изпитания продукт на компания „Swanson” с хвощ за третиране на състояния като остеопороза.

Хвощът има и друго качество, полезно за здравето - той е много мощен диуретик. Притежава толкова силно действие, че влияе благоприятно за премахване на камъни от бъбреците и пикочния мехур. В малки дози билката може да се ползва и като средство, подпомагащо процеса на отслабване.

Състав:

Хранителна стойност в една капсула
Хвощ (Equisetum Arvense) (наземни части)  500 mg

Помощни вещества: Оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат.

Начин на употреба: Като хранителна добавка приемайте по една капсула на ден с вода и храна.

Внимание: Продуктът е предназначен само за възрастни. Консултирайте се с лекар, ако бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословен проблем. Дръжте далече от деца.

Опаковка: 90 капсули.

Производител: SWANSON, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ПОЛСКИ ХВОЩ мощен диуретик 500 мг * 90капсули, СУОНСЪН ПОЛСКИ ХВОЩ мощен диуретик 500 мг * 90капсули, СУОНСЪН
20.09 лв