Назад  |   Начало  »  Материали  »  Глина и инструменти  »  Sculpey Special - специална глина  »  Sculpey  »  Полимерна глина Sculpey UltraLight, 226g

Полимерна глина Sculpey UltraLight, 226g

Назад към Sculpey Special - специална глина
Арт.№: 18883 Добави в любими
21.03 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

UltraLight е най-леката глина също така е изключително мека, лесно се меси и плава във вода. Остава пластична на тънки листи, великолепна за работа с хартия. Перфектна за арматури, по-гладка и по-лесна за работа от алуминиево фолио.


UltraLight е изключително лека и мека глина, но при изпичане става достатъчно твърда за да не се напука или счупи. Когато е изпечена на тънък пласт, глината остава гъвкава. С нея се работи много лесно и е подходяща за множество проекти. Можете да я изпозвате за масивни бижута, защото направените с нея елементи и мъниста ще са леки и удобни за носене. След изпичане тази глина може да се оцветява с акрилни бои, да се обработва с шкурка, гравира и полира. Изпечената глина е толкова лека, че не потъва във вода – това я прави идеална за направата на играчки за ваната или плаващи свещници. UltraLight e идеален материал за орнаменти и декорации за дома, особено за такива с голям размер. Глината може да бъде смесена с цветовете на Sculpey III и Premo!, като по този начин няма да има нужда от оцветяване с бои.

Пече се при 130 °С в продължение на 15 минути на 1/4 в ( 6 mm ) дебелина.
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ микровълнова печка!
Печенето трябва да се извършва под наблюдението на възрастен!
Не превишавайте температурата и времето на печене!

Основни инструкции за използване

Коментари

Свързани продукти

Полимерна глина Sculpey UltraLight, 226g Полимерна глина Sculpey UltraLight, 226g
21.03 лв