Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  RAMCOPHARM  »  ПОЛИКОСАНОЛ - понижава нивата на холестерол в кръвта - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM

ПОЛИКОСАНОЛ - понижава нивата на холестерол в кръвта - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 4121 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Поликосанол – хранителна добавка – желатинови капсули х 50 броя

Действие: Поликосанолът е съставка, която се добива от пречистен сух извлек от восъка на захарна тръстика. Японски учени са открили, че намаля нивата на холестерол в кръвта. Трябва да отбележим, че има два вида холестетол т.н. „добър холестерол“ (HDL) и „лош холестерол“ (LDL). Поликосанол повишава нивата на HDL и понижава нивата на LDL. Съставката се извлича от захарна тръстика, но не е захар и не оказва влияние върху нивата на захарта в кръвта.

Състав на 1 капсула: Млечна захар (пълнител) -75 mg; Поликосанол ( Сух пречистен извлек от восъка на Захарна тръстика) -20 mg.

Начин на употреба: По една капсула на ден заедно с вечерята в продължение на 8 седмици.

Съхранение: На сухо, тъмно, прохладно и недостъпно за малки деца място.

Внимание: Хранителната добавка не е заместител на здравословното и разнообразно хранене. Не превишавайте дневната доза. Не се препоръчва за бременни жени.

Опаковка: 50 желатинови капсули

Произход: България

Коментари

Свързани продукти

ПОЛИКОСАНОЛ - понижава нивата на холестерол в кръвта - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM ПОЛИКОСАНОЛ - понижава нивата на холестерол в кръвта - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM