Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ПОЗДРАВИ ОТ ДОМА – СТИЙВ РОТЪР, ГРУПАТА И БАРБАРА РОТЪР

ПОЗДРАВИ ОТ ДОМА – СТИЙВ РОТЪР, ГРУПАТА И БАРБАРА РОТЪР

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 460 Добави в любими
18.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Поздрави от дома - Стийв Ротър, Групата и Барбара Ротър

ISBN: 9789546264022
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 429

„В момента се осъществява голяма еволюция. Виждате войни, агресия, опустошение, Земята се променя навсякъде около вас и вероятно се съмнявате, че човечеството изобщо се развива. Ние виждаме разгръщането на чудо, което е много по-удивително, отколкото бихте могли да си представите. Движените от страха действия и приспособяването към Земята са просто реакции към осъществяващите се промени.
Ако можехме да повдигнем завесата дори и за миг и да ви позволим да видите изненадата, която ви очаква, през ума ви никога нямаше да премине друга неприятна мисъл. Всички щяхте да се върнете у дома и да спрете да играете Играта на духовете, които се преструват на хора. И вместо това ви предлагаме да погледнете през нашите очи, като едно внимателно напомняне от Дома. Очаквайте чудо! Ще ви помогнем да го създадете.”
Еспаво. Групата

Съдържанието на настоящата книга е предадено от Стийв Ротър под формата на вдъхновяващи месечни послания от група любящи и сърдечни същества, които сами наричат себе си „Групата”. Те не желаят да се идентифицират, защото не искат читателите да предават силата си в ръцете на изображения или наименования на някакви висши същества. В книгата „Поздрави от дома” Групата ни дава възможност да погледнем на себе си от великата позиция на Дома като членове на Семейството на Михаил.

Коментари

Свързани продукти

ПОЗДРАВИ ОТ ДОМА – СТИЙВ РОТЪР, ГРУПАТА И БАРБАРА РОТЪР ПОЗДРАВИ ОТ ДОМА – СТИЙВ РОТЪР, ГРУПАТА И БАРБАРА РОТЪР
18.00 лв