Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ПОДОБРЕН PQQ С УБИКВИНОЛ 60 мг. за енергия на клетъчно ниво* 30 капсули

ПОДОБРЕН PQQ С УБИКВИНОЛ 60 мг. за енергия на клетъчно ниво* 30 капсули

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 51344 Добави в любими
90.55 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Един от най-често срещаните проблеми сред мъжете и жените с напредване на възрастта е загубата на жизненост. С течение на годините, дори тези хора, които обикновено са в добро здраве, често установяват, че нямат енергия, а издръжливостта им драстично е намаляла. Това може да има отрицателно въздействие не само за извършаване на ежедневни дейности, но и върху бъдещото здравословно състояние.
Swanson подобрен PQQ с убиквинол е хранителна добавка, формулирана така, че да се справи с този проблем. Комбинира две от най-мощните хранителни вещества за подпомагане производството на енергия на клетъчно ниво, така че да поддържате младежката си сила.
Този продукт на Swanson разглежда проблема с психическата и физическа енергия на най-фундаментално ниво: клетъчна митохондриална функция. Митохондриите функционират като миниатюрни електроцентрали, осигуряващи енергия за всички клетъчни процеси. Ето защо тяхното здраве е от решаващо значение за умственото и физическо благосъстояние на организма.
PQQ (пиролохинолин хинон) е подобно на витамин съединение, което се е превърнало в едно от най-обещаващите хранителни вещества за митохондриална подкрепа. Не само защитава митохондриите от оксидативен стрес, но всъщност подпомага генерирането на нови структури в стареещите клетки. Това се осъществява посредством процес, известен като митохондриална биогенеза, която обикновено се постига само чрез интензивни аеробни упражнения. Това означава, че PQQ може да бъде от полза за защита на мозъка, сърцето и други органи с високи енергийни нужди. Особено подходящ е за по-възрастни индивиди и хора, чието здравословно състояние или физически ограничения не позволяват по-интензивни физически натоварвания.

Основен фактор в производството на митохондриална енергия е наличието на съединение, известно като коензим Q10 (CoQ10). То се среща в 2 основни форми - "убихинон", повсеместно открит в човешкото тяло, и неговата редуцирана активна форма, убиквинол. Убиквинолът действа като вид биохимична "свещ" в рамките на митохондриите и възбужда процеса на производство на енергия. С остаряване на тялото, естественото производство на CoQ10 в организма намалява. Ето защо много хора прибягват към употребата на хранителни добавки, за да предотвратят преждевременното остаряване. Проблемът е, че способността на тялото да абсорбира CoQ10 в неговата активна, убиквинолна форма също намалява с възрастта. Това ограничава ефективността на конвенционалните добавки с коензима при по-възрастни хора.

Препоръчителен прием и дозировка: приемайте по 1 гел капсула на ден с вода.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Важно:
При бременност, кърмене, прием на лекарства или наличие на установено заболяване, се консултирайте с лекар, преди употребата на този продукт.

Състав: 1 гел капсула съдържа:

  • Убиквинол (Kaneka QH® Enhanced Bioactivity CoQ10) - 50 mg;
  • PQQ (динатриева сол на пиролоквинолин квинон) - 10 mg.

Други съставки: средно верижни триглицериди, желатин, глицерин, пречистена вода, пчелен восък, карамелов цвят.

Съхранение:
Съхранявайте на сухо, проветриво и недостъпно за деца място на стайна температура до 25° С.

Опаковка: 30 гел капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ПОДОБРЕН PQQ С УБИКВИНОЛ 60 мг. за енергия на клетъчно ниво* 30 капсули ПОДОБРЕН PQQ С УБИКВИНОЛ 60 мг. за енергия на клетъчно ниво* 30 капсули
90.55 лв