Назад  |   Начало  »  Амулети, Талисмани, Фън Шуй  »  Фигури и Статуетки  »  Радха Арт  »  ПИРАМИДА СЪС СИМВОЛ БИК / ВОЛ - за привличане на финансово благополучие

ПИРАМИДА СЪС СИМВОЛ БИК / ВОЛ - за привличане на финансово благополучие

Назад към Фигури и Статуетки
Арт.№: 137605 Добави в любими
9.50 лв 10.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

По Китайският календар 2021 е годината на белия метален Вол.

Според поверието през тази година е добре в дома на всеки да има амулет, талисман или фигурка с изображение на бик/вол - символ на сила, мощ и финансово благополучие.

Волът е вторият от дванадесетте китайски зодиакални знака. Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър (2022).

Волът е трудолюбиво и методично животно. Смята се, че новата 2021 година ще бъде година, в която упоритият труд ще бъде възнаграден за тези зодиакални знаци. На късмет по отношение на парите ще се радват зодиите, които не спират да полагат усилия.

Тъй като се води метална година, освен бялото, цветове, които ще биха ни донесли щастие ще са жълто и зелено. Именно те, привличат просперитета и успеха.

Размери: 6.5 х 6.5 см.
Материал: плексиглас

Коментари

Свързани продукти

ПИРАМИДА СЪС СИМВОЛ БИК / ВОЛ - за привличане на финансово благополучие ПИРАМИДА СЪС СИМВОЛ БИК / ВОЛ - за привличане на финансово благополучие
9.50 лв 10.00 лв