Назад  |   Начало  »  Ритуални предмети  »  Трансцендент  »  Пееща купа непалска 250-300гр., ТРАНСЦЕНДЕНТ

ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА - ръчно кована + дървено чукче *295 гр.

Назад към
Арт.№: 50161 Добави в любими
70.30 лв 74.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА - за успокояване на ума и балансиране на тялото

Купата е ръчно изработена, със специфична форма и е подходяща за медитация и музикална терапия. По този духовен път се постига вътрешна трансформация чрез звук и тон. Всяка от купите е уникат, има своето неповторимо звучене и вибрация. Изковани са ръчно в Непал и всяка от тях има неповторим, кристален и продължителен звън, който се чува ясно и в помещения над 40 квадратни метра. Купата издава плътен звук това е звукът 'ом', който се съдържа във всяка мантра.

Купата е излята от специална сплав от няколко метала, за да издава спцифичния си звук. Някои от металите могат да са: мед-Венера, злато за Слънце, сребро-Луна, живак-Меркурий, желязо-Марс, калай-Юпитер, и олово-Сатурн. Всяка купа има свой преобладаващ тон, който може да се чуе, когато я ударите като камбана с дървеното чукче. Пеещата тибетска купа помага за откриване на енергиен дисбаланс в тялото. Трябва да се държи на около педя от тялото като бавно се върти чукчето около отвора.

Ръката тршбва да е със свити пръсти и купата да е върху тях или в широко отворена длан. Купата вибрира с честотата на отделните органи и зони на тялото. Затова песента и не е равна. На някои места тя почти 'звъни', а на други - щом се озове над проблемна зона, заглъхва. Болното място винаги е с по-ниска енергия. Тя се използва не само за откриване на проблема, но и за изчистване на негативните енергии и освобождаване на чакрите. Върти се над проблемната част, докато звукът се изчисти и стане с честотана на останалите части на тялото.

Тегло: 295 гр.

Произход: Непал

Коментари

Свързани продукти

ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА  - ръчно кована + дървено чукче *295 гр. ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА - ръчно кована + дървено чукче *295 гр.
70.30 лв 74.00 лв