Назад  |   Начало  »  Ритуални предмети  »  Трансцендент  »  ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА ИШАНА - ръчно кована + дървено чукче *790 гр.

ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА ИШАНА - ръчно кована + дървено чукче *790 гр.

Назад към Ритуални предмети
Арт.№: 50163 Добави в любими
149.50 лв
бр + Безплатна доставка
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА - ишана купа за успокояване на ума и балансиране на тялото

Ръчно изработена вибрационна купа в два цвята - вътре искрящо златисто, а отвън златото прелива в черно. Изковани са в Непал и всяка от тях притежава неповторим, кристален и продължителен звън, който се чува ясно и в помещения над 50 квадратни метра.

При удар с чукче звука е около 2000, а при пеене около 530 Hz. Пеещата тибетска купа е един от най-мощните инструменти за звук и вибрация. Купата издава плътен звук това е звукът 'ом', който се съдържа във всяка мантра. Според йога философията, това е първичният звук, затрептял при създаването на Вселената. Купата е излята от специална сплав от няколко метала, за да издава специфичния си звук. Някои от металите могат да са: злато за Слънце, сребро-Луна, живак-Меркурий, мед-Венера, желязо-Марс, калай-Юпитер, и олово-Сатурн.

Пеещата тибетска купа помага за откриване на енергиен дисбаланс в тялото. Трябва да се държи на около педя от тялото като бавно върти чукчето около отвора.Ръката е със свити пръсти и купата е върху тях или в широко отворена длан. Купата вибрири с честотата на отделните органи и зони на нашето тяло. Затова песента и не е равна. На някои места тя почти 'звъни', а на други - щом се озове над проблемна зона, заглъхва.

Болното място винаги е с по-ниска енергия. Тя се използва не само за откриване на проблема, но и за изчистване на негативните енергии и освобождаване на чакрите. Върти се над проблемната част докато звукът се изчисти и стане с честотана на останалите части на тялото.

Размери: диаметър около 12 см., височина около 6,5 см.

Коментари

Свързани продукти

ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА ИШАНА - ръчно кована + дървено чукче *790 гр. ПЕЕЩА НЕПАЛСКА КУПА ИШАНА - ръчно кована + дървено чукче *790 гр.
149.50 лв