Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  ИЗДАТЕЛСТВО ОБНОВА  »  ОТКРИЙ СЕБЕ СИ - ИВЕЛИНА КАЛЧЕВА,ОБНОВА

ОТКРИЙ СЕБЕ СИ - ИВЕЛИНА КАЛЧЕВА,ОБНОВА

Назад към Художествена литература
Арт.№: 1068 Добави в любими
5.60 лв 7.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Открий себе си - Ивелина Калчева

ISBN: 9789549486629
Година на издаване: 2014
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 112

Първата книга на младата авторка съдържа поезия и проза. Призовава ни да открием себе си и другите. Често красивите и понякога тъжни думи на Ивелина умеят да докосват най-деликатните струни на сърцето. Стихосбирката е оформена по креативен и интересен начин – разделът за любовта е поднесен на розови страници, на сини страници са изписани редове за разочарованието, а новото начало, по което всеки поема в един момент, е представено на бели листи.

  „Във всеки един стих можете да усетите моята усмивка и да почувствате със сетивата си разтуптяното ми от щастие сърце. Можете да усетите влагата от незасъхналите по листите сълзи и болезнено да проникнете в мъката на душата ми.. И чувството, което ви докосне най-много – щастието  или тъгата, чувството, което ви развълнува и ви покори, то знайте това чувство е ваше. Чрез мен и чрез моите стихове сте познали себе си... Моите стихове са ваши. Вземете колкото ви е необходимо, захвърлете каквото не ви е нужно и се преоткрийте. Победете себе си или страховете си... Не сте сами!”

Ивелина Калчева

Коментари

Свързани продукти

ОТКРИЙ СЕБЕ СИ - ИВЕЛИНА КАЛЧЕВА,ОБНОВА ОТКРИЙ СЕБЕ СИ - ИВЕЛИНА КАЛЧЕВА,ОБНОВА
5.60 лв 7.00 лв