Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ОТВЪД ИЗВИСЯВАНЕТО - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН

ОТВЪД ИЗВИСЯВАНЕТО - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 452 Добави в любими
17.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Отвъд извисяването - Методи за преминаване на седемте нива на инициация – Джошуа Дейвид Стоун

ISBN: 9789546263148
Година на издаване: 2009
Език: български
Корици: меки
Страници: 431

Необичайното в тази книга е че е написана от позицията на човек, който е преминал през седемте нива на иницициата. Когато като жител на планетата Земя се опитате да постигнете освобождение, самоосъществяване, спасение, трябва да преминете през седемте нива на инициация, без значение от вашата религия, духовен път, духовен учител или Школа на мистериите, към които принадлежите.

Тази книга ще ви покаже как да преминете през седемте нива на посвещение по най-експедитивния и ефективен начин, за да бъдете в най- голяма полза на останалите разумни същества. Включена е глава, посветена на космическото извисяване и уникална космическа карта очертаваща процеса на планетарното извисяване.
Споделена е уникална информация за начина на закрепване и отваряне на нашите 36 чакри.

Джошуа Дейвид Стоун е лицензиран хипнотерапевт, притежава научна степен по трансперсонална психология. Практикува като детски и семеен психолог в Лос Анджелис, Калифорния. На духовно ниво е свързан с бог Майтрея и Мелхизедек. Благодарение на своите книги и практика, д-р Стоун е водеща фигура по отношение на извисяването.

Коментари

Свързани продукти

ОТВЪД ИЗВИСЯВАНЕТО - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН ОТВЪД ИЗВИСЯВАНЕТО - ДЖОШУА ДЕЙВИД СТОУН
17.00 лв