Назад  |   Начало  »  Материали  »  Глина и инструменти  »  Аксесоари за полимерна глина  »  Sculpey  »  Основа за закачалка за чанта за украсяване с глина Sculpey

Основа за закачалка за чанта за украсяване с глина Sculpey

Назад към Аксесоари за полимерна глина
Арт.№: 18774 Добави в любими
19.62 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

След като декорирате с полимерна глина тази основа за закачалка за чанти, вече ще разполагате с моден аксесоар, който да вземете с вас, когато излизате. Не дръжте чантата си на пода, с помощта на закачалката за чанти, тя се окачва на ръба на всяка маса.


Артикулът включва 1 бр. основа за закачалка за чанта

След като декорирате с полимерна глина тази основа за закачалка за чанти, вече ще разполагате с моден аксесоар, който да вземете с вас, когато излизате. Подложката може да бъде използвана и успешно за брандиране с рекламни цели. Не дръжте чантата си на пода, с помощта на закачалката за чанти, тя се окачва на ръба на всяка маса. Със специалната основа от долната страна - гарантира стабилно закрепване дори и към гладки повърхности. След като изпечете глината, предварително оформена по размера на основата, без проблем можете да я залепите с лепилото за полимерна глина на Sculpey Bake and Bond. Полученият продукт се пече заедно с основата на посочените параметри за изпичане на ползваната от вас Sculpey глина.

Рзмер на работната площ: диаметър 30 мм

Материал: метал

Подходяща възраст: 14+

Коментари

Свързани продукти

Основа за закачалка за чанта за украсяване с глина Sculpey Основа за закачалка за чанта за украсяване с глина Sculpey
19.62 лв