Назад  |   Начало  »  Книги  »  Бизнес и икономика  »  СИЕЛА  »  ОРГАНИЗАЦИОННО ПОВЕДЕНИЕ - АЛЕКСАНДЪР ПАУНОВ, МАРИН ПАУНОВ, МИНА ПАУНОВА - СИЕЛА

ОРГАНИЗАЦИОННО ПОВЕДЕНИЕ - АЛЕКСАНДЪР ПАУНОВ, МАРИН ПАУНОВ, МИНА ПАУНОВА - СИЕЛА

Назад към Бизнес и икономика
Арт.№: 44907 Добави в любими
25.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ОРГАНИЗАЦИОННО ПОВЕДЕНИЕ
автори: АЛЕКСАНДЪР ПАУНОВ, МАРИН ПАУНОВ, МИНА ПАУНОВА - издателство СИЕЛА

Като академична дисциплина организационното поведение (ОП) изследва характерното за човека и общността поведение в работна среда. Изучава структурата, динамиката и причините за груповото или индивидуално трудово поведение, практиките за въздействие върху него и практическото му управление. Използва постиженията и методите на социологията и психологията - социална, индустриална и организационна. Организационното поведение, обаче, не е сбор от тези научни направления. То само използва техните методи, в това число и интерпретирани такива.

Марин Паунов преподава в УНСС и други университети в частния и публичния сектор в областта на стратегиите и управлението на бизнеса. Разработва и за пръв път въвежда лекционни курсове по Корпоративни (организационни) култури, Трудова мотивация, Организационно поведение и Стратегическо управление в България. Издава книгите: Организационна култура, Организационно поведение, Стратегическо управление на човешките ресурси, Стратегии на бизнеса, Трудова мотивация, Ценностите на българите - съвременен портрет на европейски фон, Емоциите на човешкия ресурс и редица други.

Мина Паунова е доктор по Организационно поведение в Университета на Навара (IESE Business School) в Барселона. Основните й изследователски интереси са в областите на нетуъркинга, лидерството и международните екипи.

Александър Паунов завършва бакалавърска степен по икономика и психология в университета Tufts в Бостън, САЩ. Притежава и магистърска степен по когнитивни невронауки от университета Маастрихт в Холандия. Доктор е по когнитивни и мозъчни науки в Масачузетския технологичен институт (MIT) в Бостън, САЩ. Интересува се най-вече от социални невронауки и по-конкретно - от взаимодействията на езика (лингвистиката) и социалната когниция.

Автори: Марин Паунов, Мина Паунова, Александър Паунов.
Издадена: 2012 година.
Издателство: Сиела.
Страници: 344.
Размери: 21.00 / 29.00 / 2.00 cm.
ISBN: 978-954-28-1250-0.
Тегло: 0.620 kg.
Корица: Мека.

Коментари

Свързани продукти

ОРГАНИЗАЦИОННО ПОВЕДЕНИЕ - АЛЕКСАНДЪР ПАУНОВ, МАРИН ПАУНОВ, МИНА ПАУНОВА - СИЕЛА ОРГАНИЗАЦИОННО ПОВЕДЕНИЕ - АЛЕКСАНДЪР ПАУНОВ, МАРИН ПАУНОВ, МИНА ПАУНОВА - СИЕЛА
25.00 лв