Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ЖАНУА-98  »  ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 2 - МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ

ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 2 - МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 84463 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 2 - МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ

ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 2

Автор: Мирзакарим Норбеков

Издателство: Жануа-98

 

За автора:

Мирзакарим Санакулович Норбеков е узбекски писател, активист за използване на алтернативна медицина. Претендира да е академик, но името му не се среща в списъка с академиците на Руската академия на науките. Основател и президент на Института на Норбеков.

За книгата:

След повече от 10 г. излезе дългоочакваната втора част на "Опитът на един глупак" на Мирзакарим Норбеков. Заради гениалната си способност да превръща хората в лидери, Мирзакарим Норбеков получи блестящото звание "Майстор на науката да побеждаваш". Трима от всеки десет милиардери в Русия са ученици на майстор Норбеков.

"Добре ли сте седнали, скъпи читателю? На топло в мекия фотьойл ли сте? Е, добре, можете да бъдете уверен, че ще използвам не само сила, но и натрупаното за тридесет години умение, за да Ви размърдам, да Ви накарам да действате!
Как да действаме, ще попитате? Много просто: като се превърнете в здрава, богата, щастлива и реализирана личност. Като откриете слабостите си и ги победите, както развиете силните си страни... Е, и намерите втората си половинка! Но и като направим от Вас прекрасна, неповторима, успешна личност. Тоест, като станете свръхуспешен, свръхнеотразим, суперщастлив.
Нарочно ще засягам самолюбието Ви, за да кажете: "А бе, чумо такава, какво искаш! Знаеш ли какво ще те направя!". И щом видя, че сте ме погнали с паве в ръката, ще хукна с всички сили точно във вярната посока, точно натам, където е Вашата тронна зала. Ще се скрия зад трона и ще кажа: "Ето го тронът ти. Мавърът си свърши работата!". А пък аз ще се кефя, защото и аз имам участие в успеха Ви."
Мирзакарим Норбеков

Коментари за ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 2 - МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ

Свързани продукти

ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 2 - МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ ОПИТЪТ НА ЕДИН ГЛУПАК 2 - МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
14.00 лв