Назад  |   Начало  »  Ритуални предмети  »  Трансцендент  »  ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 590 грама УНИКАТ + дървено чукче

ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 590 грама УНИКАТ + дървено чукче

Назад към Ритуални предмети
Арт.№: 50162 Добави в любими
110.67 лв 119.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Висококачественa купа с ОМ гравюра на дъното. Ръчна изработка, чист и продължителен звук.

Tази купа е уникат с неповторимо звучение и вибрация.

Изкована ръчно в Непал и притежава неповторим, кристален и продължителен звън, който се чува ясно и в помещения над 60 квадратни метра. Има светъл цвят, дълбок тон и пее сякаш на "два гласа"

Комплектът се допълва от дървено чукче.

Размери диаметър около 15 см, височина около 9 см.

Пеещата тибетска купа е един от най-мощните инструменти за звук и вибрация. Купата издава плътен звук това е звукът 'ом', който се съдържа във всяка мантра. Според йога философията, това е първичният звук, затрептял при създаването на Вселената.

Купата е излята от специална сплав от няколко метала, за да издава спцифичния си звук.

Някои от металите могат да са:  злато за Слънце, сребро-Луна, живак-Меркурий, мед-Венера, желязо-Марс, калай-Юпитер, и олово-Сатурн.

Всяка купа има свой преобладаващ тон, който може да се чуе, когато я ударим като камбана с дървеното чукче.

Тоновете на купата успокояват ума и балансират тялото.

Пеещата тибетска купа помага за откриване на енергиен дисбаланс в тялото. Трябва да се държи на около педя от тялото като бавно върти чукчето около отвора.Ръката е със свити пръсти и купата е върху тях или в широко отворена длан. Купата вибрири с честотата на отделните органи и зони на нашето тяло. Затова песента и не е равна. На някои места тя почти 'звъни', а на други - щом се озове над проблемна зона, заглъхва. Болното място винаги е с по-ниска енергия. Тя се използва не само за откриване на проблема, но и за изчистване на негативните енергии и освобождаване на чакрите.Върти се над проблемната част докато звукът се изчисти и стане с честотана на останалите части на тялото.

 

Коментари

Свързани продукти

ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 590 грама УНИКАТ + дървено чукче ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 590 грама УНИКАТ + дървено чукче
110.67 лв 119.00 лв