Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  TIENS  »  НУТРИ-ШЕЙП БЛОК за контрол на теглото * 30 капсули

НУТРИ-ШЕЙП БЛОК за контрол на теглото * 30 капсули

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 99122 Добави в любими
60.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Производител: TIENS
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НУТРИ-ШЕЙП БЛОК капсули * 30

Хранителната добавка стимулира процеса на здравословна загуба на мазнини. Подпомага постиганетона красива фигура с хармоничен вид, добро здраве и благополучие.  Хитин-глюканът във формулата е активна съставка, която може да помогне при контрола на теглото. Хитин глюканът е влакнеста субстанция, подходяща за увеличаването на дневния прием на фибри. Той също така намалява калорийната стойност на диетата благодарение на уникалната си способност за укрепване на мастните частици. Гъбния хитин, за разлика от този от черупките на  ракообразните, не съдържа тежки метали (олово, живак и арсен) и токсични вещества. Бета-глюканите в този комплекс  са макромулекули състоящи се единствено от въглехидратна  глюкоза. За разлика от другите видове глюкани, той е един от най-ефективните „активатори”, които засилващи работата на имунната система.

Хитин глюканът е натурален неразтворим биополимер. По химична природа е структурен полизахарид,  извличащ се от клетъчните стени на гъбите, където се намира в  най-високо съдържание – 4-5%.

 Хитин-глюканът е неразтворим биополимер, съставен от уникална комбинация от хитин и бета-глюкан, който образува гъбната клетъчна стена. Извлича се от напълно възобновяем, неизчерпаем, проследим и постоянен качествен източник, а чистотата на продукта е равна или по-голяма от 95%. Препаратът е немодифициран генетично и не съдържа алергени.

Съставката на TIENS Nutri-Shape Block има следните ефекти:

  • По време на храненето хитин-глюканът помага да се намали натрупването на липиди в тъканите;
  • Хитинът глюканът усвоява и свързва до 800 пъти от собственото си тегло мазнините и холестерола, образувайки несмилаеми мастни клъстери, а те се елиминират лесно заедно с изпражненията по време на движението на червата;
  • Тъй като хитин-глюканът е естествено влакнеста субстанция, когато приемате TIENS Nutri-Shape, увеличавате дневния си прием на фибри.
  • Хитин-глюкана, като биополимер, може да допринесе за активно  лечение на трудно зарастващи рани, особено при изгаряния. В този случай лечението на раните се насърчава и от способността на хитиновите гъби да регенерират микроколичества водороден прекис, пазещ раните от патогенни микроорганизми.
  • Специалните терапевтични свойства на Бета-глюканите, в  комбинация с хитина от гъбите, имат изразена противоракова активност и могат да се използват за подпомагане на състоянието при третиране на онкологични заболявания.

Състав: Хитин-глюкан от растителен източник (гъби), подходящ за вегетарианци и вегани. Хитин-глюканът е предназначен да увеличи дневния прием на фибри. Той също така намалява калоричната стойност на диетата благодарение на уникалната си способност да свързва мастните частици. Той се извлича от напълно възобновяем, неизчерпаем, проследим и постоянен качествен източник и чистотата на продукта е равна на или по-висока от 95%. Препаратът не е алергичен и не е ГМО.

Помощни вещества: изомалтолигозахариди, обвивка на капсулата: желатин, екстракт от гроздови семена (Vitis vinifera L.), нишесте, противослепващо средство: магнезиева сол на мастни киселини, антиоксидант: витамин С (L-аскорбинова киселина)

Начин на прием: Максималната дневна доза е до 6 капсули. Приемайте по 2 капсули, 15 минути преди основните хранения, заедно с голяма чаша вода. 

Внимание: Диетичните фибри изискват прием на достатъчно количество вода. Консумирането на този продукт с недостатъчно количество течност може да предизвика негативни ефекти. Не приемайте този продукт, ако имате затруднения при преглъщане. Вземете го с много вода, за да се уверите, че веществото попада в стомаха. Не се препоръчва при подрастващи под 18-годишна възраст и тези, които са алергични към съставките на продукта.

Опаковка: 30 капсули

Производител: TIENS Group, Китай

Коментари

Свързани продукти

НУТРИ-ШЕЙП БЛОК за контрол на теглото * 30 капсули НУТРИ-ШЕЙП БЛОК за контрол на теглото * 30 капсули
60.00 лв