Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  СИЕЛА  »  НЕ ТОЛКОВА КРАТКА ИСТОРИЯ НА САМОЛЕТА - ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ - СИЕЛА

НЕ ТОЛКОВА КРАТКА ИСТОРИЯ НА САМОЛЕТА - ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ - СИЕЛА

Назад към Художествена литература
Арт.№: 45685 Добави в любими
16.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НЕ ТОЛКОВА КРАТКА ИСТОРИЯ НА САМОЛЕТА - ЗАХАРИ  КАРАБАШЛИЕВ - СИЕЛА

Книгата "Кратка история на самолета" е допълнена с разкази от други сборници и непубликувани есета.

Между писането на есета и прозата на Захари Карабашлиев не е стояла никога жанрова бариера. Точно обратно - свързва ги въртяща се прозрачна врата, през която той свободно преминава, за да разказва своите запомнящи се истории. Книгата показва на читателите как лиричност и усет към незабележимото, в съчетание с напрегнато действие и размах, могат да нарисуват потрета на обикновения живот - рутинен и в същото време толкова необичаен.
Захари Карабашлиев преиздава 9 пъти сборника. Той казва, че когато се изчерпи за пореден път, тиражът ще бъде допечатан и ще добави някои неизвестни разкази, излизали другаде, а също така и непубликувани в книга есета.

Захари Карабашлиев е носител на наградите Български роман на годината и Роман на годината. Разказите и пиесите му са публикувани в книги, списания, сборници и са преведени на много езици. Автор е на романа "18% сиво" - бестселър, преиздаван 25 пъти в България, и преведен в Съединените щати, Франция, Полша, Хърватия, Словакия, Сърбия и много други държави. Творчеството му се харасва и в чужбина, ала най-добре се приема от българските читатели. Карабашлиев живее в САЩ, където наред с различните професии, които упражнява, и пише. Връща се в България, а неговите читатели го очакват с нетърпение, за да се срещнат със следващите заглавия.

Автор: Захари Карабашлиев.
Издателство: Сиела.
Година на издаване: 2018 година.
Корица: мека.
Страници: 332.
Размери: 14.40 / 21.00 / 2.90 cm.
ISBN: 9789542825661.
Тегло: 429 грама.

Коментари

Свързани продукти

НЕ ТОЛКОВА КРАТКА ИСТОРИЯ НА САМОЛЕТА - ЗАХАРИ  КАРАБАШЛИЕВ - СИЕЛА НЕ ТОЛКОВА КРАТКА ИСТОРИЯ НА САМОЛЕТА - ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ - СИЕЛА
16.90 лв