Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  NATURES AID  »  НЕЙЧЪРС ЕЙД ГЛЮКОЗАМИН, МСМ, ХОНДРОИТИН + ВИТАМИН Ц таблетки * 180

НЕЙЧЪРС ЕЙД ГЛЮКОЗАМИН, МСМ, ХОНДРОИТИН + ВИТАМИН Ц таблетки * 180

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 116496 Добави в любими
62.92 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

НЕЙЧЪРС ЕЙД ГЛЮКОЗАМИН, МСМ, ХОНДРОИТИН + ВИТАМИН Ц таблетки * 180 

Глюкозаминът е амино захар. Това означава, че е съставен от 2 молекули - 1 протеинова и 1 въглехидратна. Среща се в естествено състояние в организма, въпреки че синтезът му намалява с напредване на възрастта. Глюкозаминът не се набавя лесно от храната. Това прави добавките много добро решение за гарантиране на безопасно и лесно допълване на липсите в организма. Глюкозамин сулфатът е вещество, срещащо се в естествен вид в човешкото тяло - най-вече в сухожилията и хрущялната тъкан, заобикаляща ставите. То ги предпазва от износване и редуцира болките в тях. Научни изследвания сочат, че приемът на продукти, съдържащи глюкозамин, може да помогне за увеличаване на хрущялната тъкан около ставите и да предотврати нейното разграждане. "Сулфатната" част на глюкозамин сулфата също е важна. Тя е необходима за синтеза на хрущял. Ето защо учените считат, че глюкозамин сулфатът е много по-добър от други форми на глюкозамина, като например N-ацетил глюкозамин и глюкозамин хидрохлорид.

Хондроитин сулфатът е глюкозаминогликан в сулфатна форма. Представлява биологичен полимер, произлизащ от съединителната тъкан. Съставен е от верига въглехидратни молекули. Обикновено се свързва с протеини, образувайки протеогликанни комплекси. Хондроитин сулфатът се съединява с еластина и колагена и участва в образуването на хрущялите в организма. Среща се в стомашно-чревната лигавица, лигавичните мембрани, артериите и другите кръвоносни съдове. Помага за нормалното кръвоснабдяване на тялото. Поддържа еластичността и целостта на хрущялите. Важен градивен компонент е и на дермата. Повишава значително еластичността на кожата. С напредване на възрастта, тялото все по-трудно успява да възстанови тъканите, включително и хрущяла, който поема натоварването на прешлените и ставите.
Хондроитинът на Natures Aid е напълно естествен и е извлечен от риба.

Метилсулфонилметанът (МСМ) е богат естествен източник на сяра. Необходим е за изграждането на структурата и за оптималното функциониране на 150 съединения в тялото, включително различни тъкани, ензими, хормони, антитела и антиоксиданти. Сярата е нужна и за протичането на окислителните реакции в клетките. МСМ притежава силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Улеснява движението и намалява сковаността в ставите. Допринася за формирането на колаген, еластин и кератин - вещества, много важни за гъвкавостта и силата на мускулите, хрущялите, ставите и костите.

Витамин С намалява чувството за умора и отпадналост. Участва в образуването на колаген и помага за нормалната функция на хрущялите и костите.

Състав:

Съдържание  в 1 таблетка % ПДД
Глюкозамин Сулфат 2 KCI (без сол)
  • осигуряващ 375 mg Глюкозамин Сулфат 
500 mg  *
Метилсулфонилметан (МСМ) 500 mg  *
Хондроитин Сулфат  100 mg  *
Витамин C  50 mg  63

ПДД (%) - % от Препоръчителната Дневна Доза. 

* Не е установена ПДД.

Други съставки: Микрокристална целулоза, покритие на таблетката (хидроксипропилметилцелулоза, глицерин, лецитин, декстроза), антислепващ агент (стеаринова киселина от растителен източник).

Не съдържа: ГМО, изкуствени аромати, консерванти, оцветители, глутен, млечни продукти, мая, захар, сол, ядки, соя, пшеница, нишесте, царевица и лактоза.

Начин на употреба: Приемайте от 1 до 3 таблетки дневно с храна.

Важно:

  • Не употребявайте добавката като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
  • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На място, недостъпно за малки деца.

Опаковка: 180 таблетки.

Производител: Natures Aid Ltd., Великобритания.

Коментари

Свързани продукти

НЕЙЧЪРС ЕЙД ГЛЮКОЗАМИН, МСМ, ХОНДРОИТИН + ВИТАМИН Ц таблетки * 180 НЕЙЧЪРС ЕЙД ГЛЮКОЗАМИН, МСМ, ХОНДРОИТИН + ВИТАМИН Ц таблетки * 180
62.92 лв