Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИК ВИДЕЛИНА  »  НЕВИДИМИЯТ ГРАД - ХАРИ САЛМАН

НЕВИДИМИЯТ ГРАД - ХАРИ САЛМАН

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 39795 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Невидимият град Духовна биография на руския народ – Хари Салман

ІЅВN: 9789548925938
Гoдинa нa издaвaнe: 2016
Eзиĸ: бългapcĸи
Kopици: мeĸи
Cтpaници: 210

Дълги столетия Русия създава впечатлението на затворена страна, която не иска да бъде повлияна отвън. Това може би се дължи на затвореността на руското православие и на авторитарното царско и болшевишко управление. Който познава руския народ отблизо, ще установи, че хората са много отворени, но често се затварят в рамките на семейството си и приятелския си кръг, в един „вътрешен Кремъл“, който ги пази от недоброжелателната среда.

И въпреки това, в руската душа живее търсенето на помощ отвън, което да подкрепи собствените възможности за развитие. В руската история това е дори въпрос, превърнал се в мит. В старите хроники е описано, че руските и славянски племена от северната част на съвременна Русия плащат данъци на скандинавците в средата на IX век.

Руският народ трябва най-вече да се научи да разпознава собствените си тайни процеси на развитие, които многократно са били прекъсвани и насочвани в погрешна посока. Как могат тези процеси да изплуват на повърхността и как можем да подпомогнем руснаците съзнателно да наблюдават собственото си развитие и да действат? Този въпрос обхваща в общи линии целта на тази книга.

Коментари

Свързани продукти

НЕВИДИМИЯТ ГРАД - ХАРИ САЛМАН НЕВИДИМИЯТ ГРАД - ХАРИ САЛМАН
12.00 лв