Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  ИК ЖАНЕТ 45  »  НАШАТА VIA DOLOROSA - ПЕТКО БОЧАРОВ, ИК ЖАНЕТ 45

НАШАТА VIA DOLOROSA - ПЕТКО БОЧАРОВ, ИК ЖАНЕТ 45

Назад към Художествена литература
Арт.№: 2001 Добави в любими
10.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Нашата Via Dolorosa - Петко Бочаров

ISBN: 9789544917678
Година на издаване: 2012
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 176

"Иска ми се с тази книга да разкажа малко по-подробно за някои от нещата, които ни са се случили или сами сме си изработили. Ясно е, че когато става дума за по-далечното минало, ще ползвам прочетени или чути свидетелства, но когато говоря за събития от най-ново време (а това значи през последните седемдесет и кусур години), ще е вече от позицията на съвременник. Убеден съм, че не са много тези, които като мен са имали възможността да наблюдават (професионално през последните 50 години) ставащо у нас и по света..." 

                                                                                                                          Петко Бочаров

Петко Бочаров е син на адвокат и е роден в София през 1919г. Завършва американския колеж и след това следва право. Живота обаче му отрежда друга съдба и след Втората световна война той започва да се занимава с журналистика. Спокойно може да се каже, че той е журналиста с най-дълъг стаж в България, а може би и в Европа. Вече повече от 58 години отразява вътрешните и външни събития. През годините е работил в международния отдел на БНТ, а по-късно има свои рубрики в радио "Свободна Европа" и вестник "Дойче веле". Негова е прословутата реплика от началото на демокрацията: "Да, ама не!"

Коментари

Свързани продукти

НАШАТА VIA DOLOROSA - ПЕТКО БОЧАРОВ, ИК ЖАНЕТ 45 НАШАТА VIA DOLOROSA - ПЕТКО БОЧАРОВ, ИК ЖАНЕТ 45
10.90 лв