Назад  |   Начало  »  Материя  »  Естествени камъни  »  DEVA GRAM  »  НАТУРАЛЕН ЛУНЕН КАМЪК – помага да се свържем с Богинята, DevaGram

НАТУРАЛЕН ЛУНЕН КАМЪК – помага да се свържем с Богинята, DevaGram

Назад към Естествени камъни
Арт.№: 3577 Добави в любими
6.51 лв 7.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Натурален Лунен камък - символ на женското начало

Според вярванията на древните култури, този минерал се свързва с Луната. В миналото са го използвали при нарастваща Луна за любовна магия, а при намаляваща – за предсказания в бъдещето. Прието е, че закриля пътешествениците, дарява вдъхновение, носи щастие и успех, особено в любовта. Енергията му укротява прекалено бурните реакции и балансира емоционалното състояние.

Лунният камък укрепва връзката с Висшия Аз и смекчава непреклонността. Облекчава напрежението и стреса. Помага на човек да се раздели с ограничените възгледи и да види всички възможности. Премахва емоционалните блокажи между влюбените и спомага за пълноценно общуване.

Лунният камък помага да се свържем с Богинята и женската същност в човешката природа. Носител на предсказания. Има силата да разбулва истината зад илюзиите и помага да свалим маските.

Размери: 1,5-2 см.

Посочената цена е за 1 брой Лунен камък.

Коментари

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН ЛУНЕН КАМЪК – помага да се свържем с Богинята, DevaGram НАТУРАЛЕН ЛУНЕН КАМЪК – помага да се свържем с Богинята, DevaGram
6.51 лв 7.00 лв