Назад  |   Начало  »  Материя  »  Естествени камъни  »  ВАНТОНИ  »  НАТУРАЛЕН ЛАБРАДОРИТ – въплъщение на интуиция и сила

НАТУРАЛЕН ЛАБРАДОРИТ – въплъщение на интуиция и сила

Назад към Естествени камъни
Арт.№: 1534 Добави в любими
8.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки

Информация

Натурален Лабрадорит – зарежда с вдъхновение и ентусиазъм

Според една легенда на ескимосите Северното сияние е било затворено в скалите край о. Лабрадор. Тя разказва за войн ескимос, който освободил сиянието като забил копието си в скалите. Част от него се заклещила в тях и така се родил този магнетичен минерал, познат в наши дни като Лабрадорит. Той показва уникално преливане на цветове и се смята, че носи късмет на притежателя си.

Лабрадоритът зарежда с енергия най-вече втора чакра, но също така има силно въздействие върху коронната и гърлената чакра. Има свойството да отразява начинът, по който реагираме физически или емоционално.

Със своите преливащи цветове, които си играят със светлината Лабрадоритът зарежда с вдъхновение, ентусиазъм и самочувствие. Подобрява яснотата в мисълта и разсейва негативното. Има успокояващ ефект и помага да живеем в синхрон с другите. Лабрадоритът е въплъщение на силата и увеличава интуицията в конфликтни ситуации и времена на промени.

Приблизителни размери: 2-3.5 см.

Посочената цена е за 1 брой Лабрадорит.

Коментари

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН ЛАБРАДОРИТ – въплъщение на интуиция и сила НАТУРАЛЕН ЛАБРАДОРИТ – въплъщение на интуиция и сила
8.90 лв